http://www.spanjemetgevoel.nl/foto%27s/curacao/overig/dividivi.jpg

Opeens zie ik een klein eilandje in de zee liggen en ik probeer er naartoe te zwemmen want staan kan ik niet meer .dus ik zwem naar het eilandje waar 1 boom staan met kokos noten eraan ,ik ga zitten en pak een heerlijke kokosnoot en slurp het hele ding leeg .dan zie ik een vierkantige grijs ding boven het water uitsteken,ik denk even na wat het is en dan weet ik het. het is een haai! Geschrokken trek ik mijn benen omhoog en denk dat ie op mij af gaat maar zie dan dat hij een vis ophapt .en dat moment denk ik aan de verschrikkelijke tijden,
De tijd dat mijn ouders me verlieten ik was nog maar 4 maar vergeten doe ik het nooit. ik zie nog altijd dat geweer van de ex vrouw van mijn vader voor me,en het jaloerse gezicht van haar. ik was nog maar een klein schattig meisje en was nog maar even op de wereld maar toch besefte ik dat die vrouw flink gestoord en jaloers was. wat het geweer betekende wist ik ook ze wilde ze dood hebben,die lieve onschuldige ouders van me die 4 jaar van me leven door alle ellende toch heel goed voor me gezorgd hebben. en toch van hun leven beroofd zijn alleen door de jaloersheid van de vrouw .en die vrouw dacht er niet eens aan dat ik er bij was en dat ik het had gezien en ik geen ouders meer zou hebben.

Die jaren daarna was een ellende eerst zou mijn tante voor me zorgen. ze zou me als goed hulpje gebruiken en ik kreeg onderdak dus niemand ging er tegen in. eerst leek ze heel aardig en praatte veel over mijn ouders en ik hoefde nog niks te doen,ik had een luizen leventje tot dat ik 5 was. ze zij dat ik groot genoeg was om te werken voor mijn eigen onderdak omdat mijn ouders het niet konden betalen.
Ik deed alles voor haar ik maakte alles schoon en ging koken en ik stal zelfs voor haar. want ik was klein en kon minder snel gepakt worden ,
Dus ik stal alles wat ze nodig had bij de winkel want anders gaf ze me slaag. Elke keer als ik iets verkeerds had gedaan of het niet schoon genoeg was kreeg ik slaag met een paardrijzweepje. En bij gebeurde het vaak want ik was best onhandig en klungelig en altijd zat ze op me te zeuren en nooit deed ik iets goed. het was echt een hele nare tijd en heb er nu nog trauma’s van en zie dan weer dat zweepje voor me.
Die tijd was heel naar en wil het vergeten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen