http://images.absoluteastronomy.com/images/encyclopediaimages/a/al/albatros_ceja_negra_-_paso_drake_-_noviembre_2005.jpg

ik loop door het golvende water die door zijn eigen weg naar de kant stroomt de kant waar ik vandaan kom. ik loop al uren door dat stromende water en ik voel het steeds hoger komen maar ik zet me er door heen tot dat ik een uit weg zie. een uitweg uit het water,een uitweg uit mijn lijden. het lijden door al het gemis wat ik heb en het lijden door alle nare dingen . en nu ben ik opzoek door de lastig door gaande weg die veel te sterk is voor mij en ik voel dat ik elk moment kan verdrinken. Maar er is iets of iemand die het tegen houd en mij de moed geeft om door te gaan of die me sterker maakt. Ik voel dat daar boven ,boven de grijze wolken die laten blijken dat er een storm aankomt iemand is die mij beschermt en voor me zorgt. die de plek inneemt van mijn ouders die maar heel eventjes op die plek zaten en er was nog 1 die op die plek was maar door alle ellende is die me ook vergeten. En door al die gedachtes loop ik met veel moet en met sterke gedachten door de eigenwijze ondeugende golven die maar niet blijken te luisteren naar wat ik wil. ooit zal er een eind komen aan de zoektocht door de golven en zal ik de uitweg vinden. wat de uitweg is weet ik niet maar ik zal hem vinden.

Even later ben ik toch moe en slap aan het worden en moet ik veel moeite doen om niet in slaap te vallen op de golven. Want als ik dat zou doen is het einde voor mij gekomen dan slokt de grote eigenwijze zee me op alsof ik het voedsel ben voor de zee,alsof de zee niet kan leven zonder al die mensen die hij opslokt. als ik de zee een karakter zou moeten geven zou ik het de eigenwijze machtige noemen want de zee is net een mens dat doet wat ie wil.

Even later zie ik een vogel boven mijn hoofd vliegen .hij heeft lange zwarte vleugels met een witte onderkant en een wit lang lijf en een puntige vel oranje snavel hij komt vlak naast me vliegen en ik bekijk hem in zijn ogen. hij is vrij en nu voel ik het verlangen om te vliegen en om vrij te zijn. hij is het teken van vrijheid,ik zou zo graag naast hem willen vliegen en zweven boven in de lucht. kijken naar de mensen die dan zo machteloos en klein blijken terwijl ze onder in de echte wereld me alles af kunnen pakken of stuk kunnen maken.
Maar in de lucht zo vrij als een vogeltje kan je niks overkomen behalve een vliegtuig die in alle haast door de lucht vliegt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen