Dag 2

De eerste proef kamp Noord en kamp Zuid werden op een boot gezet en naar het proef eiland gevaren. Daar stonden ze tegen een muur aan waar Marc bovenop stond. ' Beste kampleden zoals jullie zien staat er een muur tussen jullie aan de ene kant staat kamp Noord en aan de andere kant kamp Zuid. Jullie moeten zodadelijk touw gaan trekken en de winnaar krijgt een leuk prijs. Het kamp wat wint wordt verlost van de ketting en hoeft niet naar de eilandraad. Het verliezende team daarintegen blijf vastgeketend en moet iemand eruit stemmen.
Begrijp iedereen het ja dan tel ik tot 3.
1 2 3 go

Iedereen trekte het zo hard mogelijk aan het touw Noord trekte iets harder maar Zuid kwam terug en trekte harder ze liepen steeds verder achteruit en Remco riep 'kom op trekken'. Dat werkte niet want Zuid won en Noord viel naar voren in de modder.

Zuid juichte en Marc zei: Gefeliciteerd kamp Zuid jullie hoefen niet naar de eilandraad. En hier zijn de sleutels van de ketting. Hajar ving ze op en maakte meteen zichzelf los. De rest volgde snel. En Noord stond boos naar de overkant te kijken. Zuid zong het is stil aan e overkant is stil aan de overkant het is stil aan de overkant. Marc kwam naar Noord toe en zei helaas achter jullie ligt de boot en daarmee worden jullie naar jullie eiland gebracht en daar moet je je spullen pakken en gaan jullie naar de eilandraad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen