Dagger sleurt me het hele terrein af naar de grote tent terwijl hij door ratelt over hoe Joker zich had gevoelt.Wanneer we voor de grote tent stil staan laat Dagger mijn hand weer los en kijkt een beetje naar me op.'Ga je gang'. Zegt hij en ik knik.Al snel is Dagger weer verdwenen.Een diepe zucht ontsnapt.Mijn hand reikt uit naar de flappen van de tent terwijl mijn gedachtes razen naar de eerste toen ik hier binnen stapte.
Dagger en Beast hadden me raar aangekeken, Beast zelfs met een vuile blik.Joker had me zoals vroeger weten beet te nemen en Sebastian, nee Ciel had het weten te verpesten.Nee, het waren Sebastian en Ciel samen.
Waarom zou ik niet bij Joker mogen zijn?Waarom zou ik niet bij de mansion weg mogen gaan als ik dat zelf wilde?

Terwijl mijn hand de flap een beetje aan de kant duw kijk ik over mijn schouder heen en zie verschillende circus mensen rond lopen.Op een afstand kan ik Beast zie die tegen een aantal opgestapelde kisten aanleunde en mijn kant op kijkt.Zou ze me haten?Zuchtend draai ik me terug naar tent en duw de flap verder open.'Joker?' Breng ik uit terwijl ik me een beetje buk en naar binnen loop.Voor me staan een paar net geklede voeten en de benen waren omhuld met een nette broek.Langzaam kijk ik op terwijl ik hoopte op iets dat niet waar was.

Reageer (2)

  • Amay95

    Wat?! Wat?! WAT?!

    1 decennium geleden
  • Mayfly

    Verdeeeeur! :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen