“Ik hou ook van jou,” De stilte werd verbroken door zijn heerlijk Brits accent. Werkelijk klonk het me als muziek in mijn oren. Een kussen leek ontploft te zijn daarstraks, maar nu nam hij elk veertje weer op om me zachtjes te kietelen en dit telkens weer. Een klein gebaar met een erg groot effect. Een glimlach werd hem geschonken. "Hmmm..." Nog een snel kusje werd uitgedeeld. Daarna ging mijn hand naar de zijne en speelde die met de vingers van zijn rechterhand. Tja, wat moest ik nu doen? Hier zat ik dan, op zijn schoot, op zijn bed. Wat zou hij verwachten dat ik deed? Echt iets los laten deed hij ook niet. "Kijk niet zo Matt! Het maakt me verlegen en radeloos." Hij lachte me enkel uit met die woorden. Eerder leek hij dit keer geamuseerd. Als een klein kind werd ik wat rechter gezet en kroop ik nog wat meer naar hem toe.
Mijn schoenen die ik weer aan had gedaan vlogen uit. "Oja, ik ben nog niet klaar met jou!" Met eens speelse grijns greep ik naar een kussen en spurtte weg uit zijn armen. Hij leek geen probleem te hebben met mijn spelletje en nam zelf ook een kussen vast. "Dat is niet eerlij-lijk!" gilde ik terwijl hij me een slag verkocht. Na die ene slag was ik de kluts kwijt en moest ik veel te vaak zijn armen en zijn kussen ontwijken. Toch vond ik mijn weg onder zijn armen door een weg naar het bed en begon daar op te springen. Matt leek niet echt te weten wat hij moest doen. Ik giechelde alleen een soort van en sprong vrolijk op en neer terwijl hij me gezelschap hield. Meer dan dit was er helemaal niet nodig. Plezier hebben met elkaar en door elkaar, daar draaide liefde toch om? Voor mij toch alleszins wel.
Die vijf minuten intensief springen maakte mij -in ieder geval- aan het hijgen. Met een dof klapje kwam ik al liggend op bed terecht. Ergens verbaasde het me dat ik nog steeds geen bult had; Echt het plafond ging hier té schuin. "Weetje Matt, bij jou voel ik me echt... Mij." Een dromerige glimlach kwam om mijn lippen. "En dit zeg ik niet alleen omdat je verschrikkelijk knap bent of wel iedere nacht in mijn dromen op komt duiken."

Reageer (1)

  • Fantasyst

    Ahw, ik wou echt dat ik de tijd had om er nu meteen op te reageren. Ik snap niet precies wat jij er slecht aan vind, ik vind het zo ontzettend lief! Dat ze zich eindelijk zichzelf voelt en vrij durft te geven. Jezelf kunnen zijn en plezier met én om elkaar hebben, daar draait liefde om. Helemaal met je eens!
    Tahaha, en dan komt Matt aan met zijn sexy Britse accent x'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen