Foto bij 68. Klaarmaken voor de film.

Maaike pov. :

Een goed uur later …

We hadden net afgeruimd en waren de living aan het reorganiseren voor de film die we straks zouden gaan kijken. Friedolien wist nog niet welke film het zou zijn en ze had al onze oren van ons hoofd gezeurd tijdens het eten. Gelukkig hierdoor was die onbekende spanning tussen ik en Bill weg geëbd.

Ik en Friedolien waren kussens en dekens in de zetels aan het leggen terwijl Bill en Tom al het vuile servies in de vaatwas aan het steken waren. “ Welke film gaan we nou kijken?” zeurde Friedolien. “ Dat zie je straks wel!” zei ik gemaakt geërgerd. Friedolien maakte ene raar geluid en stak haar tong uit waardoor we beiden weer in een giechelbui schoten. “ Is het hier weer plezant?” zei Bill toen hij de woonkamer kwam ingewandeld. “ Moet je dat nog vragen?” zei Tom die achter hem de kamer inkwam. Ik kreeg een gelukzalig gevoel over me heen. “ Ik zal alvast de rolluiken naar beneden doen!” zei Bill. “ Nu al?” vroeg Friedolien ongeloofwaardig. “ Ja, dat schept extra sfeer.” Zei ik mysterieus. “ Friedolien keek met grote ogen van mij naar Tom en toen naar Bill. “ We gaan toch geen …?” vroeg ze maar ze zei niets verder. “ Jawel, we gaan wel een horror film kijken!” lachte ik. “ Nee!” gilde ze. “ Tom ik haat je!” “ Wel wel, dat is ook niet lief.” Zei Bill en ik zag dat Tom een beteuterd gezichtje trok. “ Ik zie je ook graag liefje.” Zei Tom gemaakt sip. “ Ach, Frie, bekijk het positief, je kan lekker dicht tegen Tom zitten als het te eng word.” Lachte ik. Friedolien draaide haar hoofd naar me en keek me sneaky aan. ze zette een paar stappen dichter naar me en fluisterde in mijn oor : “ Maak jij maar dat je tegen Bill plakt dan.” Ze trok haar hoofd wat terug en keek me geniepig aan. ik stak mijn tong uit naar haar en draaide me om en stak de kaarsen aan die ik net op tafel had gezet. Ondertussen gingen Bill en Friedolien elk in een aparte zetel zitten. Tom was bezig met het DVD doosje open te doen en het in de DVD speler te steken. Ik blies de lucifer uit die ik in mijn handen had om de kaarsjes aan te steken en ging me in de zetel zetten waar Bill ook zat. ik zat niet te dicht bij Bill, tijdens de film zou ik wel wat dichter gaan zitten. Zodat niemand het merkt. Ik moest het voor mezelf goedmaken wat ik in het park had verprutst. Plots voelde ik dat Bill zijn arm ophief en hem achter me op de leuning van de zetel legde. Het kriebelde in mijn buik van spanning. Ondertussen startte de dvd en begonnen de voorfilmpjes. Tom ging zich in de zetel bij Friedolien zitten. Het was donker in de woonkamer. Ik zag hoe Tom zich achter Friedolien installeerde en hoe Friedolien zich dicht tegen Tom plakte. “ Ik wil echt niet kijken.” piepte ze nog eens. “ Schatje, ik ben bij je. Je hoeft niet bang te zijn.” zei Tom romantisch. Plots schrok Friedolien op van Viper die langs de zetel wandelde. “ Viper in je mand!” commandeerde Bill. Viper luisterde wonderbaarlijk en ging in zijn mandje gaan liggen naast Gucci.

Reageer (5)

  • xHOBBIT

    Jaja, en ik mag weer de bange kwezel zijn eh! ;o
    Phaha, ma tis nie erg wih ^^ Wan kan tan natuurlijk dicht tegen Tom zitten eh ;P
    Manmanman, vandaag int turnen met al die ballen vint! oO Kzien ze nog assan vliegen x'D
    Tis topen dat et wa deftig ga zijn opt turnfeest wih! =)
    xx

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Whahaha de film is nog niet eens begonnen en ze schrikt al :')
    Ik zou ook wel met Bill een horror willen kijken :Y)
    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Weet je, ik vind dat Bill en Maaike moeten zoenen op zo'n moment dat Maaike het te eng vindt en dan maar beslist om naar Bill te kijken, Bill kijkt dan terug en dan gebeurt het, de eerste kus... Ik wil dat ze zoenen!! (maar dat had je wrs wel al door xD)
    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Hahah horrorrrr (nerd)
    Horror films zijn leukk ;3 alleen niet als je de dag erna door het donker moet fietsen :'D of diezelfde dag nog.

    snel verder <3
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen