“Ik denk dat ik maar even een douche ga nemen.” Het mocht dan misschien wel een gewoonte zijn van hen om hier zo in hun boxer te zitten, ik had toch liever net iets meer aan dan dit slaapkleedje. Bovendien wou ik liever niet weten hoe ik erbij zat. Het had natuurlijk erger gekund, want er zaten in mijn koffers ook wel wat meer doorzichtige dingen. Waarschijnlijk had Bill ze niet gevonden, of misschien net wel.
“Zal ik je de weg tonen?” probeerde Tom. Ik schudde mijn hoofd. “Dit huis ziet er net iets minder ingewikkeld uit dan jullie vakantiehuis, dus ik neem aan dat ik het wel vind.” Ik plaatste mijn bord op het aanrecht en verdween toen via de trap. Eerst liep ik naar Bill’s kamer, waar mijn koffers in de hoek van de kamer lagen. Ik opende ze een voor een en zocht een jeans en een warme trui uit. Het werd buiten steeds kouder en ik had geen zin om er een verkoudheid bij te krijgen. Zelfs een simpele hoestbui kon bij wijze van spreken al fataal zijn voor iemand met aids. Tenminste bij iemand die al in een gevorderd stadium zat. Ik had wat dingen opgezocht op het internet, zodat ik toch al een heel klein beetje voorbereid was op wat ik zou horen in het ziekenhuis. Ik vroeg me af of ik er wel goed aangedaan had. Ik bleef neergehurkt zitten voor mijn koffers en staarde naar de inhoud, zonder dat ik echt wist wat ik zag. Ik haatte dit soort momenten waarop mijn gedachten afdwaalden naar dat ene ding. Over het algemeen kon ik dat kleine, maar zeer belangrijke feit goed verbergen, ik had een sterke persoonlijkheid. Ik had karakter, maar toch nam dat niet weg dat mijn zwakke plaatsen nog altijd makkelijk de doorboren waren eenmaal je wist hoe precies. Ik dwong mezelf om wakker te worden uit mijn trance, nam mijn kleren vast, trok mijn sporttas open en haalde daar het nodige ondergoed uit. Met het hoopje stof onder mijn arm liep ik naar de badkamer, die ik gelukkig snel gevonden had. Het was slechts twee kamerdeuren verder dan de kamer van Bill. Ik durfde het nog niet ‘onze’ kamer te noemen, daar leek het me nog te vroeg voor. Ik voelde me er nog niet helemaal op mijn gemak, het was mijn thuis nog niet. Daar zou nog wel verandering in komen, hoopte ik.

KUDO'S
& REACTIES
maken me blij

Reageer (8)

  • Fearful

    snel verder <3

    En ik ben het met je eens over Bill's outfit

    1 decennium geleden
  • Givenchy

    Maar ik vind het wel leuk dat hij zo into fashion is, de laatste tijd. J'adore fashion. 8D

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Aahw super!
    Ik ben benieuwd wanneer Bill erachter komt =3
    Snel verder <3
    Die kleren die foto hierboven vindt ik trouwens niet mooi haha xd

    1 decennium geleden
  • Givenchy

    Ik wil weten hoe Bill - straks? - gaat reageren.
    En ik ben benieuwd naar wat ze anders straks gaan doen, als ze het nog niet vertelt.
    En tja. De kleding van Bill. Als hij in dat restaurant gebeuren zit, vind ik wel vet wat 'ie aanheeft, het lijkt op z'n jas, alleen die dingen van z'n polsen op z'n schouders. Die is wel erg leuk, maar hij is gewoon te smal voor die jas. Ook al vind ik het idee van de jas wel leuk, ik vind het verkeerd uitgewerkt. Maar het is niet afschuwelijk of zo, haha. Maar maybe had 'ie wel beter een andere kleur broek aan kunnen doen? Het is zo'n geval van, het kan juist wel, of juist niet. Snap je? x)
    Haha, ik ben weer eens afgedwaald.
    Snel verder! x

    1 decennium geleden
  • Laeh

    Ze moet het Bill wel vertellen.
    Verder <3

    Persoonlijk vraag ik me af met er met Billchen is gebeurd die ik bij DDM leerde kennen D:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen