Daar liet hij me dan achter, een beetje verbaasd. Meneer was echt wel op zijn teentjes getrapt. Waarom maakte hij overal zo'n probleem rond? Daarbij leefde ik al heel mijn leven hier, in Australië. Niet in Europa, waar zo'n grote beesten niet bestonden. Toch? Ik deed zijn deur maar stilletjes open en zag dat hij te diep in gedachten verzonken was. Zijn shirt was nog maar net uit of zijn handen gingen naar zijn zwemshort. "Hey beautiful, zo bedoelde ik het niet hoor." Meteen keek hij op. Helemaal terug hier en niet ergens anders. Ik glimlachte spontaan en keek speels hem aan.
"Weet ik." mompelde hij. Ik fronste even mijn voorhoofd. Had ik zijn mannelijkheid soms zo hard beschaamd? "Echt Matt, ik bedoelde het niet zo." Rustig liep ik naar hem toe. Mijn ogen zochten die van hem. Had ik deze namiddag toch weer eens verpest. "Waarom ben je toch zo hard voor jezelf?" Mijn ogen keken onderzoekend in die van hem. Weer stonden we dicht bij elkaar. Weer kon ik de hitte voelen die hij uitstraalde. Misschien de elektriciteit die tussen ons in was. Iets wat we beiden niet konden ontkennen.
Mijn lichaam kroop tegen dat van hem aan. Afwezig streelde mijn vingers over zijn borstkas. Zachtjes liet ik ze er over trippelen. Mijn vingertoppen raakte werkelijk zijn naakte huid aan. Mijn ogen bleven in die van hem kijken. Even nam ik met mijn linkerhand zijn rechterhand vast en legde die op mijn onderrug. Een bemoedigend glimlachje kwam om mijn lippen. "Matt, nu wil ik geen vrienden meer zijn, maar zo veel meer." Ik liet de hand los die ik op mijn onderrug legde. Mijn ogen sloten zich even, bijkomend van de vele vlinders die rondfladderde. Ik was verliefd terwijl ik me dat realiseerde, plantte ik mijn lippen op die van hem.Zonder het echt te beseffen was ik op mijn tippen gaan staan en deed ik waar mijn lichaam naar verlangde. Zachtjes woelde mijn linker hand door zijn haar.
Eindelijk vielen alle muren die ik had op gebouwd naar beneden. Ze verbrijzelde en opbouwen zou ik niet snel gaan doen. Nog steeds streelde ik hem, afwachtend op zijn reactie.

Reageer (1)

  • Fantasyst

    AAH! Ik flip hier een beetje heel erg. Okay Matt, reageer. Snel, alsjeblieft.
    Whiii! (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen