Twee dagen later heb ik nog niks gevonden en ik was Finnian al een paar keer van een afstand tegen gekomen.Of hij me had gezien wist ik niet, maar ik hem zeker wel.

Zuchtend pak ik mijn tas en stop er de benodigde spullen in.Uiteindelijk blijft er niet veel over in het huis.Snel spring ik door het raam naar buiten en glijd via de ladder die er hing naar beneden.Zo snel als mijn voeten kunnen ren ik weg van de stad.Ik zou naar de stad gaan waar ik Joker had gevonden en waar ik weer van hem werd verwijderd.

'Hè!Kom terug jij dief!' Wordt er naar me geroepen door de eigenaar van het paard waar ik nu op zit en het erf van hem af galoppeer.
Dit moest geen gewoonte worden spreek ik mezelf streng toe.Het paard was zeer zeker mooi en behoorlijk snel.Zou het een wedstrijdpaard zijn?

We gaan de brug over de andere stad in en rennen dwars door de stad heen, naar het dorp, op naar de plek waar het circus misschien nog was.Maar dat was onwaarschijnlijk omdat er al meer als 2 weken voorbij waren.En op de open plek waar het circus stond krijg ik een leeg gevoel.Maar meteen verdwijnt het gevoel als ik het paard aanspoor om verder te gaan om de meeste logische weg te volgen; de naar het eerst volgende dorp.

Reageer (2)

  • Amay95

    Spannend! Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Mayfly

    Snel verdeeeur! :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen