Stel je voor je wordt op Schiphol in het vliegtuig gezet en 25 uur daarna stap uit dat vliegtuig en ben je in de middle of nowhere je wordt met 7 mensen aan een ketting gelegd en op een vlot midden in de zee gelegd het is nacht en je hebt nog niet geslapen dus je slaapt tussen 7 andere wildvreemde mensen en zit nog aan de ketting vast ook. In deze 42 dagen leer je deze mensen beter kennen dan wie dan ook welkom bij Expeditie Robinson.

Dag 1: Kamp Noord.

Op kamp Noord kwamen de leden peddelend het strandje op en liepen van het vlot af. Iedereen was moe van het peddelen en had last van zijn enkel omdat die verdomde ketting er aan vast lag. 'he he eindelijk wat rust'zei Stefan. ' Die verdomde ketting ligt echt gigantisch in de weg'. zie Terry met opgeheven handen. 'Waar zijn we in vredesnaam terechtgekomen'. 'Ik vind dat we een vuurtje moeten maken of zoiets' zei Lis. 'Ja antwoorde Ashley een heel goed idee en laten we dan wat hout zoeken enzo'. 'Maar kwam Remco ertussen we zitten aan een ketting vast we moeten met zijn achten lopen dan he'. Iedereen had dat inderdaad door en meteen viel er een stilte. ' Nou laten we eerst wat hout zoeken en dan een vuurtje maken. 'Iedereen stemde er mee in en ze gingen op zoek naar hout.

Na 3 uur zoeken hadden ze wat gevonden en legde het in een cirkel. Theo pakte een magnesiumstik en een stok en had het vuur in no-time aan. Ashley had wat vis gevangen en dat bakte ze op voor het avond eten.
Zo zag dag 1 eruit in kamp Noord.

Dag 1: Kamp Zuid.

Ook kamp Zuid kwam aan op hun eiland. Theo nam meteen de leiding en riep ' oke jongens dit is Expeditie Robinson we moeten vuur maken en hout zoeken en vis vangen'. Chabeli volgde Theo en zei. ' Dingetje heeft gelijk hup hup aan het werk'.
Ook kamp Zuid had een vuurtje aangewakkerd en zaten aan een visje te eten. Onder het eten stelde ze zich voor. Peter H zag de positiviteit er wel van in en stelde zich voor. 'Ik ben Peter en kom uit Zwitserland'. Na Peter volgde Chabeli, Robert, Ilona, Theo, Marion en Felicia Hajar maakte het af.

'Hallo ik ben Hajar en kom uit Marokko ik ben van beroep tolk en spreek Marokkaans, Turks, Frans, Spaans, Nederlands en Engels ik vind het leuk dat ik hier aan meedoe en bla bla bla bla Casablanca bla bla bla met de waslijn bla bla bla'. 'STOP'ondebreekte Theo haar ' 1 ding je praat veel te veel.
Even later ging ook kamp Zuid slapen.
Zo zag kamp 1 van kamp Zuid eruit

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen