De expeditieleden die in kamp Zuid zijn ingedeeld.

Chabeli: Geboren in Spanje. Een stoer wijf die denkt dat ze de baas is.
'Ik ga de leider zijn in kamp zuid en daarmee win ik ook' zegt Chabeli.


Ilona: Geboren in Luxemburg. Een fanatiekeling die beter wil zijn dan haar tweelingbroer Remco die in kamp Noord zit. 'Ik ga bewijzen dat ik echt beter ben dan mijn broer Remco'. zegt Ilona.

Marion: Geboren in Italie. Een druk en opdringerig meisje die overal enthousiast over is en meedoet met alles. 'whooeeee ik ga winnen' zegt Marion

Peter: Geboren in Zwitserland. Een beetje saai persoon die wel erg meedoet maar saai is. 'Ik kom hier om te winnen maakt niks wat ze van me vinden'. zegt Peter.

Robert: Geboren in de USA. Een controlfreak die alles op papier wil hebben en ook iedereen aanspoort om allees op tijd te doen. ' Ik heb uitgerekend dat de beste overblijven en daar hoor ik bij'.

Theo T: Geboren in de Seychellen. Een erg streng persoon die overal snel boos om wordt. ' Ik wil winnen ten koste van alles in de tijd van oorlog mag alles'.

Felicia: Geboren in Brazilie is een danseres en wordt overal gevraagd. 'Ik ga gewoon winnen ik gebruik mijn charmes en het gaat werken ook'.

Hajar: Geboren in Marokko is een van de oudste personen die meedoet maar niet de beroerdste ze is tolk en praat daarom ook veel. 'ik ga winnen wat er ook gebeurt ik win omdat ik de beste ben beter dan alle anderen en dat komt omdat ik beter inzicht heb en gewoon de beste ben of had ik dat al gezegd'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen