Maria POV.
Joe ging met Naomi mee in de ambulance en ik ging met mijn ouders en Ryan in de auto, Nick, Kevin, Frankie, Paul en Denise gingen in hun eigen auto naar het ziekenhuis. "Ik hoop dat het niks ergs is" zei ik. "Ik ook niet" zeiden mijn ouders en Ryan tegelijk. "Misschien moet je Sandra even bellen als we in het ziekenhuis zijn" zei Ryan. "Ja dat zal ik doen" zei ik. "Misschien kun je vragen of ze gelijk hier naartoe komt ze heeft toch vakantie, ze kan maximaal 5 week blijfen als ze wilt" zei mijn moeder. "Ja echt mag dat?" vroeg ik. "Ja tuurlijk dan kan ze morgen wel op de eerste vliegtuig stappen en dan is ze morgenavond om 8 uur op het vliegveld" zei mijn moeder weer. "Maar hoe zit het met de ticket?" vroeg ik. "Die kunnen wij wel voor haar betalen" zei mijn vader. "Oke dankje mam dankje pap" zei ik opgewonden. "Sms haar anders maar" zei mijn moeder. "Oke ik doe het nu wel" zei ik. Ik keek even naar Ryan en ik zag in het raam dat hij rood gekleurd was en verlegen naar buiten keek. "Is er iets Ryan? Je bent een beetje rood" zei ik lachend. Ik had namenlijk allang in de gaten dat hij Sandra leuk vind. "Niks hoor" zei Ryan en hij bleef naar buiten kijken. Ik pakte mijn mobiel en begon gelijk aan het smsje.

Heey Sandra!
Naomi ligt jammer genoeg in het ziekenhuis ze heeft iets met haar buik, ik wou je erover bellen maar mijn moeder zei dat je misschien wel kon langs komen, je mag zelf weten voor hoe lang en mijn ouders betalen de ticket.
xxx Maria. LY <3


Ik drukte op verzenden en deed mijn mobiel in mijn broekzak. "Hoe lang nog?" vroeg ik. "Nog 3 minuten" zei mijn vader. "En heb je Sandra al ge smst?" vroeg mijn moeder. "Ja" zei ik. Het was de hele tijd stil en na een aantal minuten waren we bij het ziekenhuis.

Reageer (3)

  • Madrid

    verderrrr

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    super

    snel verder

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Yeey x)
    Super!
    Snél Verder héé x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen