Wanneer ik me weer terug haast naar de vuilnisbelt om de matras op te halen, gaan me gedachtes over die snaar.Wat nou als ik die snaar niet vond?Misschien moest ik me eens goed schoon maken, mooi aankleden en dan bij willekeurige winkels binnenlopen om te vragen of ik hier kon werken.Zeg, misschien was dat wel een veel beter idee!Ja, dat zou ik doen!

Met de matras op een lompe manier vasthoudend, loop ik met snelle passen weer terug naar huis.Mijn hart klopte in mijn keel, erger dan de andere keren wanneer ik bang was.Ik maakte mezelf volgens mij helemaal gek.Hijgend ren ik dan ook mijn huis in en vergrendel de deur die oud en was -die eigenlijk alleen maar splinters bevatten- met een verroest 'slot'.Het was een metalen balk die je moest laten zakken in een haak.

Na een tijd sta ik voor de vlekkerige spiegel.In de hoekjes zat barsten.Mijn haren had ik zo opgestoken zodat het mooi viel.Ik had de 'nieuwe' schoenen aan en een jurk die ik uit de mansion had meegenomen.
Een zucht ontsnapt, maar meteen recht ik mijn rug, schouders iets naar achteren, borst voor uit en ik geef mezelf in de spiegel een strenge blik.Ik zou het gaan maken!
Ik zonder scholing, zonder diploma, zou een goede baan vinden en veel geld verdienen!Ik zou een groot huis kunnen kopen en ik jou Joker ook weer vinden, dat was hoe ik er over dacht.Met een glimlach open ik de deur weer, met moeite, en loop weer de straten op, klaar om een baan te vinden.

Reageer (2)

  • Amay95

    JAH =]
    weet je hoe lang ik op het volgende hoofdstuk gewacht heb? Nee, he?
    nou, snel verder! En laat er please een leuke jongen bij komen(A)
    xxx Amay

    1 decennium geleden
  • Mayfly

    Hopelijk gaat het haar lukken!
    Snel verder. :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen