Foto bij This is The Mainstory

Brandon Smith is cuteeeee (:
ik ben dus bezig met mijn stories weer in orde te krijgen en dees is weer klaar :D
maaaar, bij mijn Paramore story vind ik niet al mijn hoofdstukken Ö
binnekort staat My One Moment er ook weer op en heeeeeel mss komt er een nieuwe story bij over Juliet Simms (van Automatic Loveletter)

'We kennen je natuurlijk allemaal, Olivia, maar met wat ben je nou precies doorgebroken? Met het skateboarden of je band?'
'Wel Katy, dat is eerlijk gezegd een lang verhaal.'
'Geen nood, ik heb tijd zat. En ik denk dat iedereen wel geïnteresseerd is in je verhaal.'
'Oké. Het begon allemaal toen ik net hoorde dat ik geslaagd was voor mijn laatste jaar aan de middelbare school.' *lacht*

Mijn ouders hadden me beloofd dat als ik geslaagd zou zijn en voor mijn engels meer dan 85% had, ze mee zouden betalen voor een eigen auto. Gelukkig haalde ik 93% voor engels en was ik erdoor. Ik kon de financiële steun van mijn ouders wel gebruiken. Ik wist namenlijk al wat voor auto ik wou en die zou niet zo goedkoop zijn. Al jaren lang droomde ik van een busje en nu met die financiële steun zou ik mijn droom kunnen waarmaken.
Toen ik mijn busje had gekocht, reed ik meteen naar het repetitiekot van mij en m'n band. Zoals verwacht kwamen ze allemaal meteen naar buiten toen ze mijn auto hoorden. Ryan en Tyler liepen overenthousiast naar me toe. Tommy daarentegen liep nonchalant en zonder interesse in m'n auto naar me toe. 'No waaaay!' Riep Tyler toen hij verbaasd mijn busje bestudeerde. 'Yeah way!' Riep ik om zijn nek vliegend. 'Lieverd, je hebt hem!' Riep hij opgewonden. 'I know!' Ryan bestudeerde eerst kritisch mijn busje waarna hij ook om mijn nek vloog. 'Ik ben blij voor je.' Zei Tommy plots. 'Bedankt.' 'Hé Liv, wil je me wel waarschuwe, als je hem gaat inrichten en stuff, want ik wil er graag wat aan sleutelen.' 'Tuurlijk Ryan, ik zou jullie hulp wel kunnen gebruiken. Zei ik. 'Awesome!' 'Hé guys, ik ga even langs bij m'n liefje, misschien blijf ik wel bij d'r slapen en dan kunnen we morgen beginnen met inrichten.' 'Is goed, have fun hé.' Zei Tyler wenkbrauwophalend. 'Tyler!' Zei ik terwijl ik hem een duw gaf. 'En wees maar braaf.' Voegde Ryan eraan toe. 'Hou je kop!' Zei ik blozend. 'Oeeeeh! Olivia en Chayenne..' Plaagde ze me. 'Guys, stop!' Riep ik, maar ze bleven maar voortdoen. 'Ik haat jullie.' Zei ik lachend waarna ik in m'n busje kroop en wegreed.

Reageer (2)

  • Waterfalls

    ^^
    snel een volgend hoofdstuk ^^
    -hehe olivia x chayenne- ;]

    1 decennium geleden
  • TheyEchoMe

    Hahah ;D
    ubercuwle story... alleen wel snel over dat stukje met olivia & chayenne gaan schtrijven heh!!!!! ^^
    snelverder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen