Sebastian negeert de klappen op zijn rug en loopt stug door.Joker is snel bij me en pakt mijn handen stevig vast.Sebastian stopt met lopen en draait zich om.Ik kijk om en zie dat Joker een lichte angst in zijn ogen heeft.Sebastian zet mij neer en Bardroy neemt me mee naar de koets en probeert me erin te krijgen.Joker en ik kijken elkaar aan en Joker knikt.De tranen lijken harder te stromen.Waarom moesten zij me nou perse terug hebben?Ik mag toch een eigen leven leiden of niet dan?
In een keer val ik de koets in en duwt Bardroy me er verder in en sluit de deur.Snel sta ik op, maar merk meteen dat het deurtje is gesloten.Sebastian en Bardroy stappen aan de voorkant op en nemen de teugels.Zodra de koets begint te rijden plaats ik mijn handen tegen de ruit aan en roep Joker's naam.Hij zou alleen mijn lippen zien bewegen en Ciel zou nu wel doof zijn.Ciel drukt me tegen over hem in de bank, maar ik sta meteen weer op en zie dat Joker achter de koets aanrent.Mijn handen beginnen te rukken aan de klink van de deur die op slot was.

Wanneer we terug bij Ciel's mansion zijn ben ik gebroken.Joker was halverwege gestopt met rennen, we gingen te snel.Ciel zou me waarschijnlijk niet meer het huis uit laten en me waarschijnlijk straffen.De deur gaat open en Sebastian laat me uitstappen.Ik zou niet rennen, nee ik had een plan, en hopelijk mocht dit nu wel werken.

In mijn kamer begin ik meteen in mijn kast te zoeken.Niet wild, nee zo rustig mogelijk om niks te laten merken.Ik zou mijn gedachten ook zoveel mogelijk leeg moeten laten vanwege Sebastian.Mijn ogen vallen op de victoriaanse jurken die ik had gekregen in de tijd dat ik hier heb door gebracht.Ik zou die meest extravagante aan doen, mijn haren krullen en opsteken.Dan een bij passende hoed die mijn ogen zou verbergen als ik een beetje omlaag keek.Ik zou oefenen op een andere stem en ik moest kijken of ik ergens anders kon gaan wonen en ergens werk kon vinden, wat misschien wel erg moeilijk zou kunnen worden.Ik wilden veel geld verdienen, Joker weer zoeken en met hem samen gaan wonen.Hopelijk mochten mijn wensen ooit uitkomen.

Reageer (2)

  • Mayfly

    Ik heb respect voor dat meisje, geen flauw idee waarom, maar ik kijk naar haar op. (:
    Echt een mooi verhaal, snel verder :3

    1 decennium geleden
  • Amay95

    Waarom? Waarom? WAAROM?
    Oké, ik geef je nu twee keuzes. Of je laat haar terug naar Joker gaan. Of zij en Sebastian krijgen iets samen en leven nog lang en gelukkig. Of beiden^^
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen