Foto bij 3. Graffiti avond

*tijdsprong 22:00*
de bel gaat.
Nickita deed open en zei Yo dude
Selita: yo dude en liep naar binnen
Georg ook hallow :D
Selita: heey georgie :P
Georg: be groter dan jou ja
Selita: ja so maar je verstand is kleinder dan de mijne :P
Nickita: Go Sel
Georg: ja ga haar maar weer steunen :(
Nickita: duhh tis me mattie
Georg: pff en loopt de keuken in
Selita en Nickita: whahahahahahahaha Nickita kom we gaan naar boven onze spullen pakken en richting het station lopen.
*Tijdsprong half 12*
Ze staan bij het station en w8ten tot de laatste mensen van het station weg gaan dan gaan ze samen naar een redelijk lage hek.
Nickita: Sel vang en gooit haar skate board er over Selita: man moet nou altijd je skateboard mee al;s we dit gaan doen zal me nix verbazen als je ooit betrapt word dat ding neemt tijd in.
Nickita: ah man je zeurt nou aan de kant of ik spring op jou
en selita stapt op zij en nickita staat naast der en ze liepen naar de plek. maar wat ze niet wisten is dat het hek open stond. Nickita: wat gaan we eigenlijk maken?
Selita: hoe moet ik dat nouw weten ik ga altijd voor de gezelligheid mee.
Nickita: ow IK WEET HET!!! :D :D
Selita: nouw vertel.
Nickita: we gaan TH tekenen :D
Selita: Cool
en ze gingen aan de gang Nickita tekende Tom en Gustav Selita Bill en Georg.
Selita Tekende eerst Bill Nickita Tom na dat die klaar waren ging Selita Georg Tekenen en Nickita Gustav 2 uur later waren ze klaar Selita keek trots naar het werk en zei toen Nick waar is Gustav??
Nickita: daar en wijst naar het hoofd van 30 cm Selita: God zo klein is ie nouw ook niet hoor maare hoelaat is het eigenlijk?? Nickita kijkt op der foon en zegt half 3 Selita: WAAAAAAAATTTTTT MOEST OM ! UUR THUIS ZIJN!!!
en dan ziet Selita dat er een politie auto net stopte Selita KUT weg wezen en rent met de tas naar het hek gooit het er over heen en klimt er over hen Nickita: Sel vang en gooide haar Skateboard er over heen net toen ze er over heen wilde klimmen trok de agent aan der kraag en zei en waar denk jij heen te gaan??
Nickita: uuh naar huis Agent: mooi niet mee komen en deed handboeie om Selita d8 KUT hoe ga ik dit vertellen aan Georg hij gaat me vermoorden dat Nickita op gepakt is. en nam het skate board en ging er snel vandoor terwijl Nicktia naar het politie bureau werd gebracht was Selita bijna thuis bij Georg de ramde op de deur en Georg deed slaap dronke de deur open en zei wat. Selita: NICKITA IS OP GEPAKT Georg: WAAAAAAAATT en ging de foon af hij liep er heen en zei ja met Georg Listing met wie spreek ik?
aan de andere lijn met het Politie bureau van Magdaburg.
We hebben je zusje opgepakt vanwegen graffiti gebruik op de stations muren.
Georg: WAAAATTTT!!!!
De agent aan de lijn: kunt u zo snel mogenlijk naar hier komen??
Georg: ja dat kan tot zo en hing op ow en Selita Gustav vroeg naar je.
Selita schrok en zei ow okey en d8 ow help dat word donder en bliksum strax georg kom we gaan naar het bureau Nickita op halen die gaat zo wat van me horen
Georg: bel Gustav effe dat je bij mij bent en dat we nu naar het politie bureau gaan en dat ie je daar maar op moet komen op halen.
Selita: ow okey en belde Gustav op
Gustav: JA EN WAAR ZIT JIJ JE BENT AL 3 uur te laat!!!
Selita: ik ben bij Georg nickita is op gepakt doorde politie meer weet ik niet Gustav: ow okey ik kom naar he bureau ik ben Bill en Tom op en zo belde hij Bill en Tom op en die kwamen ook na 10 min kwamen ze op het bureau Nickita zat nog in de cel en Georg liep met de agent mee en hij begon in eens toch te schreeuwen na een halfuurtje werd Nickita er uit gehaald en wer been gesleurt door Georg naar de est Tom: tutuh dat mag je niet doen hea Nickita: zucht en ze liepen terug naar de auto's Selita wilde bij Bill en Tom in de auto stappen om dat gebleer van Gustav niet aan te horen Gustav zag dat en trok der aan der kapichion mee en zij d8 het niet mee komen jij Nickita: ik ga wel Georg mooi niet en trok der naar zijn auto en duwde der in de auto Nickita had een bordje met I Gonna Die Save Me!!!
Selita: Me 2
Nickita: ps waars me skateboard.
Selita: bij mij thuis kom je um morgen halen??
Nickita: Kan niet heb huisarest
Selita: kom ik um wel brengen.
Nickita: Yeah!!
Selita: Cool.
en ze reden weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen