Foto bij 52. Bill's fantasie.

We zaten terug op onze hotelkamer. Ik was al klaar en Friedolien stond nog in de badkamer. Ik lag languit op mijn bed terwijl de tv terug aanstond. Plots hoorde ik de melodie van mijn gsm afgaan. Alle, wie kon dat nu zijn? ik stond met tegenzin op en zocht mijn mobieltje. Het irritante melodietje bleef maar afgaan en uiteindelijk vond ik hem in mijn handtas. Ik keek niet meer op het schermpje maar nam gewoon op. “ Hallo met Maaike?” zei ik op licht geïrriteerde toon. “ Proficiat!” hoorde ik aan de andere kant van de lijn gillen. Ik herkende de stem eerst niet. De stem was zo vol van hyperactiviteit en blijdschap. “ Bill?” mompelde ik. “ Ja?” lachte hij. “ O mijn god, ik had je niet herkend, je stem klonk zo hoog.” Zei ik. “ Sorry,” lachte hij “ dat komt omdat ik zo blij ben.” Er vloeide een warme gloed over me. “ Het is nu ook geen wereldwonder dat ik heb verricht,hé.” Zei ik bescheiden. “ Maar dan nog! Je hebt het keigoed gedaan, net als Friedolien en ik was zo ontroerd bij je bal routine.” Ratelde hij door. Mijn bal routine. Ik moest denken aan de tranen die ik had gelaten toen alles was afgelopen. Net alsof hij mijn gedachten kon lezen zei hij :” En je was keischattig toen je zo blij was dat het gedaan was dat je moest huilen.” Ik was wat in de war van Bill zijn zinsbouw. “ Dank u … denk ik.” Probeerde ik zwoel te zeggen. “ Je hoeft geen dank u te zeggen.” Zei Bill “ Je bent gewoon de beste.” Ik wist niet goed meer wat ik moest zeggen, al die complimentjes dat ik kreeg van hem. Op dat moment kwam Friedolien de kamer binnen en zei ze : “ We kunnen gaan.” Ik knikte en concentreerde me terug op mijn telefoon. “ Hey Bill, ik moet gaan. We gaan nog iets gaan drinken op de afloop.” Zei ik. “ Oké, is goed. Geniet ervan!” zei hij. “ Dank u.” zei ik en ik aarzelde even. “ Ik mis je.” Mompelde ik. Het was even stil aan de andere kant. Shit, ik heb het verprutst dacht ik. “ Ik mis je ook.” Kwam er na een lange stilte. De vlinders in mijn buik werden weer wakker. Ik duwde het gesprek uit.

“Was het Bill?” vroeg Friedolien. Een beetje beschaamd knikte ik. “ Wat lief.” Zei ze. “ Kom we gaan!” en ze nam me vast bij mij arm en sleurde me de kamer uit.

Bill pov.:

Het was 23 uur. ik had net Maaike gebeld om haar proficiat te wensen. Ik was zo trots op haar. Ondertussen zat ik al weer in mijn kamer en kleedde me uit. ik stapte met alleen mijn boxershort aan in bed en gooide de lakens over me. Maaike zat steeds in mijn hoofd.. ik zag haar steeds rond dwarrelen in mijn gedachten. Ik zag haar constant haar bal routine doen, en haar ontlading achteraf. Ze was zo mooi. Ik wou dat ik haar op dat moment had kunnen troosten. Dat ze in mijn armen kon vallen en dat ik haar lichaam tegen het mijne voelde. Langzaam begon ik hierover te fantaseren. Ik voelde hoe mijn boxershort plots krapper werd. Ik kon er niet aandoen, ze was bloed mooi. ik was stapel verliefd op haar, ik wilde haar kussen, bij me hebben. ik wilde haar voelen en haar aanraken en lief hebben zoals niemand anders. In mijn gedachten zag ik dit allemaal voor me. ik ging op mijn rug liggen en voelde hoe hard mijn boxer nu wel niet spande. ik fantaseerde dat ze voor me stond. ze kuste me innig en ik kuste haar terug. In mijn gedachten gleden mijn handen over haar lichaam terwijl haar handen op mijn achterwerk rusten. ik fantaseerde dat mijn handen over haar turnpak naar boven gleden en op haar borsten bleven rusten. Mijn boxer spande nu zo ontzettend hard. ik ging met mijn ene hand naar beneden en trok mijn boxer wat naar omlaag. rustig streelde ik mijn lid. ik fantaseerde verder. Ik deed de knopjes van har turnpak open terwijl zij de knopen van mijn broek open deed. Rustig kleedde we elkaar uit. mijn hand schoof ondertussen over mijn lid heen en weer. ik fantaseerde dat ze op me kwam liggen en rustig met haar heupen heen en weer begon te rollen. Mijn hand ging steeds sneller en sneller. Een kreun ontsnapte uit mijn mond. Ik wilde haar, ik wilde van haar houden. Ik fantaseerde steeds verder en verder en naarmate dat ging mijn hand sneller en sneller. ik voelde dat het hoogtepunt bijna ging komen. ik kreunde nog eens, maar probeerde me in te houden. Tom moest deze dingen niet weten. ik opende mijn mond maar hield mijn adem in, zodat ik geen geluid kon produceren toen ik op mijn hoogtepunt kwam. Langzaam liep het warme goedje over mijn hand. ik haalde mijn hand voorzichtig vanonder de lakens en nam een zakdoekje die op mijn nachtkast stond en maakte mijn hand schoon. ik trok mijn boxer terug naar boven. Hoe kon ik? Ik had dit niet wéér mogen doen. Maar aan de ene kant ik kon het niet helpen. Maaike mocht dit zeker niet te weten komen. Dit was nu eigenlijk ook wel niet iets dat je overal rondverteld. Maar toch. Ze zou vast gruwelen van de gedachte en zou me vast nooit meer willen zien. Ik kon haar gewoon niet vertellen dat ik haar graag zag, anders zou ik haar niet meer zien. Diep in gedachten viel ik uiteindelijk toch in slaap.

Reageer (7)

  • ImaginaryWorld

    Verder snel!!!

    1 decennium geleden
  • 30seconds

    Snel verder

    Xx

    1 decennium geleden
  • billismyn

    vet snel verder

    1 decennium geleden
  • Feltbeat

    Verder

    1 decennium geleden
  • xHOBBIT

    Bill is niet stout als hij zo doet ;o
    Hij moet gwn zelfverzekerder zijn en de eerste stap zetten eh! Anders gaat et er nooit van komen en gaat ij pas z'n eerste stap zetten als we allemaal al oma'tjes en opa'tjes zijn! x)
    Phaha, stel je voor! oO
    Snel verder gaan, lieve meid ^^
    En veel succes en plezier morgen! ; )
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen