Hoofdschuddend leg ik het glas weg. Ik ben gewoon zo misselijk. ‘Kira! Drink het nou maar op.’ Ik kijk Yu aan en ga dan uitgeput liggen. ‘Kira, dat zei ik niet…’ Fluistert Yu en hij gaat op mijn heupen zitten. Zijn handen kruipen onder mijn shirt en ik voel hoe hij mijn buik streelt. ‘Yu doe niet!’ fluister ik huiverend. Ik ben nog steeds moe, en misselijk ik denk niet dat ik seks op dit moment aan kan. ‘Waarom niet?’ fluistert Yu onschuldig en hij drukt een kus op mijn lippen. Ik schud mijn hoofd. ‘Laat maar ik…’ Yu lacht en rent op vampiersnelheid naar de deur, die draait hij op slot. Daarna gaat hij boven me hangen. In zijn ogen staat een geile blik te lezen. Snel neemt hij een slok bloed uit het glas en drukt onze lippen samen. Zijn tong opent mijn lippen en het warme bloed glijdt tussen mijn lippen door. Ik slik het echter niet door en het loopt over mijn lippen naar beneden. ‘Kira,’ zucht Yu teleurgesteld en hij likt het bloed van mijn lichaam. Langzaam zinken Yu’s tanden in mijn huid maar hij drinkt niet. Mijn lichaam wordt overvallen door duizeligheid. Erger dan in de afgelopen dagen. Zwakjes sluit ik mijn ogen en kreun. ‘Kira? Gaat het wel?’ Zwak schud ik mijn hoofd. Mijn hoofd begint pijn te doen en ik kreun het uit. Een klik verraad dat de deur open is. ‘Kira? Liefje?’ ‘Wat is er gebeurt Yu?’ ‘Ik weet het niet, eerst was ze nog ok en nu dit!’ ‘Yu kalmeer anders sla ik je!’ Een hand omsluit mijn pols en het is even stil. ‘Ah, dat is het dus.’ ‘Wat?’ ‘Ze heeft een soort afkickverschijnselen.’ ‘Ze heeft wat?’ ‘Hoe leg ik dit uit? Ze had eerst een soort anorexia, en nu kan haar lichaam al het bloed dat ze binnen heeft gekregen om jou te voeden niet aan. Ze heeft het goed vol gehouden voor een tijdje, en ze heeft geluk als jij niet haar bloed had gedronken was ze nog zieker geweest.’ ‘Wat moeten we nu doen?’ Yu is in paniek dat is te horen. ‘Laat haar maar wat rusten. En dan moeten we het bloed drinken gaan opbouwen.’ ‘Goed dan.’ De misselijkheid wordt steeds heviger en het word me echt teveel. Ik begin te kokhalzen en ik wordt snel opgepakt. Mijn braaksel verdwijnt in de toiletpot en ik voel hoe mijn haar uit mijn gezicht wordt gehouden. ‘Rustig aan liefje, ssht.’ Fluistert Yu en hij drukt een kus op mijn haar. ‘Ach, gut… houd ons prinsesje het niet meer uit. Bloed is ook zo ziekmakend. Blijkbaar moet je gestoord zijn om er ziek van te worden. I-.’ ‘Hou je kop!’ Ik kijk zwakjes op en zie Yu haar woest aankijken. ‘Ow, en meneertje "ik ben net vampier." Kent zijn plaats ook niet zo te zien. Denk jij nou echt dat je mij aankunt.’ Yu spuugt haar in haar gezicht en tilt me dan op en loopt weg. Hij zegt niets meer tot ik weer op bed lig. ‘Ga maar slapen liefje. Alles komt goed.’ Zacht strijkt hij door mijn haar en ik sluit mijn ogen zwakjes. Langzaam word ik de duisternis in getrokken en ik zucht ontspannen.

‘Kira?’ Zwakjes open ik mijn ogen maar ze zakken bijna gelijk weer dicht. Ik wordt wat overeind geholpen en er wordt iets tegen mijn lippen gezet. Zonder op te letten drink ik de vloeistof die ik tegen mijn lippen voel op. ‘Grote meid.’ Ik open mijn ogen en zie Yu naar me kijken. ‘Gaat het liefje?’ Ik knik al voel ik me eigenlijk heel erg ziek. Yu’s lippen nestelen zich even in mijn haar. ‘Kom we moeten naar beneden.’ Ik knik al heb ik geen idee waarom we naar beneden moeten. Ik kom overeind, maar alles draait weer. Net voor ik omval houdt Yu me tegen. ‘Kalm aan liefje. Haal even adem en kom dan mee.’ Met Yu’s arm ondersteunend om mijn rug loop ik naar beneden. Daar staan alle vampieren, Rose en Sahirah afgezonderd en discussiërend bij de open haard. Ze houden op als ze me zien. ‘Kira, we moeten wat met je bespreken.’ Ik kom bij Yu vandaan en sta rechtop. Ik negeer compleet hoe ik me voel. ‘Vertel maar.’ Fluister ik. Rose slikt. ‘Hoe moet ik dit zeggen?’ ‘Je moet een van je vertrouwelingen naar de laagste groep sturen. Kies maar.’ Mijn ogen worden groot en ik kijk naar Yu, Ilias en Ismael. Dit kan niet waar zijn. Dit kan ik niet!

Reageer (2)

  • Posh

    iahusuah. Wat was de laagste groep nou alweer? :x
    nou maar Yu mag niet. En Ilias ook niet? En Ismael is wel lieffig enzo ;c
    Waarom denk ik nu dat ze Yu gaat sturen?XD
    nouja. Snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • Vanamo

    OOOOh :O dit kan niet echt niet dat kan niet waar zijn dat mag gewoon niet gewoon niet en jij miet echt heel erg snel veder gaan!!!!!

    (flower)

    XXXX(K) peace

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen