Foto bij Hoofdstuk 8

Pete: vind je??
Nickita: jaa maare is patrick er ook?
Pete: nee ben maar een invalkracht hoor.
Nickita: nouw jammer en kijkt sip.
Pete: maar als jullie willen kunnen een keer naar ons concert komen en dan kunnen jullie der gratis in. Nickita en Selita: COOL!!! Pete: en nu nablijven Bill, Tom, Nickita en Selita: Okey en ze liepen de klas uit naar het nablijf lokaal.
in het nablijf lokaal zatten ze een beetje te kloten met de bureau stoel. dan komen Gustav Georg en Lisanne binnen.
Lisanne: man stel kleuters zijn jullie.
Nickita: WAT!! heb een beetje lol in je leven Selita: ja Lis Lisanne: die heb ik al hoor.
en toen gingen ze met zijn 7en kloten er vlogen propjes door de klas en op een gegeven moment begon Lisanne met stoelen te gooien en ze lagen helemaal valk tot dat de leeraar binne kwam.
Lisanne wilde net de volgende stoel gooien tot dat de leeraar bleerde EN WAT HEEFT DIT TE BETEKENEN?? Lisanne schrikt zich dood en zegt WTF kon er niet iemand zeggen dar ver en leeraar kwam?
Georg: ja hadden we kunnen doen de leeraar en nu het lokaal uit en laat het niet nog eens gebeuren dat jullie het nablijf lokaal ombouwen!!! en iedereen rende de deur uit naar de kluisjes bij de kluisjes zegt Lisanne: moeten we vaker doen dan mogen we eerder weg vanplaats we een halfuur moeten an blijven moeten we maar 10 min nablijven
Gustav: ja idd.
dan zegt Georg: tegen Bill en Tom hoelaat moeten we bij het repetitie ruimte zijn? Selita: horen jullie ook bij hun? Georg: jaa wistje dat niet dan? Selita nee ik schaam me egt dood ik ben een grote fan van jullie en ik weet niet eens dat jullie er ook bij horen. Gustav: ik speel drum en Georg de bas.
Lisanne: whaaaaa ik wist ut lkkr wel Selita: en dat zeg jij niet eens effe ofzo?
Lisinna: nee waarom zouw ik ik ben hier niet de TH fan. Nickita: whaha nouw sel schaam je Bill: maakt nie uit we vinden ut wel lkkr als een fan niet weet dat we van Tokio Hotel zijn.
Lisanne: nouw zo is het wel genoeg hoor ik ben weg mazzel en liep weg Bill: zullen we over een half uurtje dan afspreken bij de repetiets ruimte? Gustav: ik vind het best.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen