Foto bij Hoofdstuk 7

In de pauze rennen ze naar de jongens en ze staan met hun ruggen naar de meide toe en Lisanne wilde net op georgs rug springen als ie net naar bende duikt om zijn aansteker te pakken en Lisanne duikt boven op georg en zegt dan WTF ga je nou in eens naar beneden duiken Georg: wat nouw ik moets me aansteker pakken.
en de rest ligt helemaal vlak Nickita en Selita: we wisten wel dat die 2 ooit iets met elkaar zouden krijgen.
en Nickita schiet in de lach en valt op de grond.
nickita is uit gelachen en zegt dan heel droog ey een kwartje
Selita schiet in de lach en zegt GOD Nickita nog droger en dan zegt Selita ow zitten jullie ook nog op de grond Lisanne: ja zit wel cool hier Selita: okey dan laten we jullie gewoon op de grond zitten.
Georg: nouw dat is nouw ook weer niet nodig hoor.
Bill: nouw sta op de bel gaat zo Georg ja als jullie eerst dat kind dat boven op me zit er meteen ook er af trekken lukt dat ja.
Selita: nouw Lis en trekt Lisanne omhoog en dan trekken ze Selita en Lisanne: samen nickita omhoog want die zat nog steeds op de grond van het lachen.
en ze lopen de naar de school deur dan zegt Lisanne: Georg volgens mij moet jij ook naar les hoor Georg: ja weet ik maar lig wel goed hier Lisanne loopt naar georg en trekt um om hoog en loopt weer naar de deur en ze lopen de school weer in dan loopt nickita tegen de een kluisje aan en zegt ME PET Lisanne: GOD nickita denk jij alleen nog maar aan je pet?
Nickita: Ja tuurlijk mijn pet is heilig wat denkje nouw maar kan wel een asperientje gebruiken.
Dan zegt Selita: volgens mij moeten we al in de les zitten hoor Lisanne: cool toch Bill: nouw zullen we dan maar naar de les gaan? Nickita: ja hoor maar ik wil een asperientje Tom: ja die vraag je maar aan leeraar engels Nickita: is goed hoor en ze liepen naar de les ze waren nog geen 5 min in de les en ze werden alweer de klas uit gezet en ze moesten een telaat briefje halen dan komen ze Georg Gustav en Lisanne tegen Nickita: Jullien ook de klas uit gestuurd??
Lisanne: ja we moeten een telaat briefje halen Tom: ja wij ook.
dus ze liepen naar de administarie om en telaat briefje te halen na 15min kwamen ze weer de klas in zegt de leraar zo daar deden jullie lang over iemand in de klas hoe moelijk is het om een briefje te halen?
Bill: moeilijk dat zie je toch we waren de weg kwijt nouw goed de leraar: Frans mond dicht en jullie zitten dus Nickita, Selita, Tom en Bill gaan zitten.
na de les zegt Nickita: Pete coole les hoor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen