Foto bij Hoofdstuk 3

Naam: Lisanne
Leeftijd: 16
Hobby`s: Skaten
BFF: Nickita en Selita

*volgende ochtend* Gaat Selita's telefoon af met het nr Americaan Idiot van Green day Selita neemt um slaperig op en zegt jaa aan de andere lijn zegt Nickita: heb ik je wakker gemaakt? Selita: nee lijkt alleen maar zo wat is er? Nickita: zullen we vandaag op de skateboarden naar school gaan of wil je lopent? Selita: GOD Nickita moetje me daar voor wakker bellen? Nickita: jaa dan weet ik welke pet ik op moet Selita: we gaan wel per skateboard okey en dan gaan we meteen aan onze volgende graffiti kunst Nickita: is goed hoor en hangt op. Selita: GOD!! dat kind spoort egt niet loop ze te zeuren dat ik haar wakker bel zij doet het zelf ook en stapte uit bed.
en gaat naar beneden om wat te eten en dan loopt ze weer naar boven om zich aan te kleden na een halfuurtje was Selita helemaal klaar met alles ze pakt haar skateboard en zei toen ik moet dat skateboard maar eens op pimpen ze riep nog naar der moeder MA IK GA NAAR SCHOOL!! en deed de deur dicht Nickita kwam ook net der huis uit en ze skateboarde met zijn 2 naar school aan gekomen op school zegt Nickita kijk Lis is er ook met der skateboard en ze liepen allen 3 naar binnen ze praten nog wat en gingen naar de les.de 1ste les was mentor uur de mentor zegt gistere hebben 2 leerlingen op de muur van de school graffiti gespoten en ik wil graag als jullie iets hebben gezien dat jullie ut melden aan mij Nickita en Selita keken Bill en Tom kwaat aan zodat ze nix zeiden de leeraar Bill Tom weten jullie meer? Bill en Tom zeiden nee meneer we weten nix. de leeraar okey dat is dit afgehandelt maar asl 1 van jullie toch wat hebben gezien kun jedat ook na de les doen
na mentor uur gingens ze naar wis, duits, engels dan 5 min pauze en dan nog naar muziek en nederlands (ja op deze school in duitsland krijgen ze nederlands) en daarna gingen ze naar huis na 18:00uur gingen Selita Nickita en Nikita terug naar school om een andere muur te beschilderen na 1 uurtjes waren ze klaar en gingens ze naar huis.
*de volgendedag*
Nickita en Selita liepen dit keer naar school.
de hadden 2 lessen en daarna gingens ze weer naar huis maar de heleschool was leeg niemand was op school d8ten ze dus ze gingen naar de volgende muur van school om die te schilderen na 10 min kwamen Bill en Tom aan lopen en pakte ook een spuitbus maar nog geen 5 min later horden ze JA JULLIE 4 BLIJVEN MORGEN NA Nickita Selita Tom en Bill draaide zich om en keken geschrokken toen kwamen Lisanne Georg en Gustav aan lopen Selita en Nickita zeiden tegen Lisanne LIS help ons we zitten morgen op geschepen met die 2 Lisanne: whaha d8 het nie ik ga al met deze 2 weg Nickita: Lis
Dat kun je ons niet aan doen (heel dramatisch doet Nickita dat) Lisanne Georg en Gustav liepen weg en Nickita Selita Tom en Bill werden met de spullen van het school plein gestuurt en dus liepen ze terug naar huis Tom en Bill pakte hun fietsen en gingen er vandoor toen zagen Nickita en Selita dat ze de zelfde kant uit fietsten waar hun naar toe moesten ze gingen rennen en keken waar ze heen gingen wat bleek nouw Tom en Bill wonden 10 huizen verder dan Selita en Nickita. Nickita: NEIN!!!!! ze wonen bij ons in de straat!!!
Selita: WAAAAAAAAAAATTT NEIN!!! en ze liepen sip hun huis in.
Boven bij Nickita ze pakt haar gitaar en gaat maar wat spelen Selita d8 nouw ik ag naar Nickita heb geen zin om per voordeur naar binnen te gaan dus Selita gaat naar haar balkon en klimpt over het hek en kon zo ophet balkon van Nickita klimmen Selita tikt op het raam van Nickita en Nickita doet open en zegt hoe kom jij hier? Selita: gewoon via mijn balkon
Nickita: jij bent gek hea Selita: nee hoor man tis helemaal niet gevaarlijk hoor der zit maar 10 cm ruimte tussen onze 2 balkonnen hoor. Nickita: okey nou kom binnen.
en Selita gaat naar binne
Nickita: zullen we film kijken??
Selita: is goed heb je underworld?? Nickita: 1,2 of 3?
Selita: 1
Nickita: nee die heb ik niet
Selita: ow okey dan ga ik um zelf even halen want ik heb um wel en ze liep weer naar buiten en klop op haar balkon terwijl Nickita keek hoe ze ut deed. na 5 min kwam ze terug met de DVD.
Na dat underworld 1 afgelopen was gingen ze underworld 2 kijken na dat die afgelopen was liep Selita gewoon via de voor deur naar buitden de ouders van Nickita keken der vaag aan maar zeiden nix Selita: nouw doeii Nick zie je morgen.
Seltia liep naar binnen dan zegt Romana waar kom jij vandaan?
Selita: bij Nickita hoezo?
Romana: nee gewoon.
ze ginegn eten en Selita keek boven nog even tv en ging toen slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen