Foto bij Hoofdstuk 1

Naam: Nickita
Leeftijd: 17
Hobby`s: Skaten,Graffiti en gitaar spelen
BFF: Selita en Lisanne

Nickita en Selita lopen hun huis uit Nickita: Heey Sel Selita: Heey Nick. Selita pakt der fiets en Nickita gaat aan Selitas der fiets hangen want die is voor de lol op de skates aan gekomen op school zegt Nickita kijk daar heb je die 4 ook weer Selita: ja idd ey kijk daar komt Lisanne aan al aan fietsen Nickita en Selita roepen ey Lis Lisanne: eey Nick en Sel en ze lopen naar binnen.
Nickita en Sel zeggen tegen Lisanne nou we zien je in de pauze okey Lisanne: is goed en ze loopt naar de kluisjes van Georg en Gustav Selita en Nickita lopen naar de kluisjes van Tom en Bill dan zegt Nickita zullen we die kluisjes tegen hun hoofd aan duwen? Selita: is goed en ze staan bij de kluisjes Nickita en Selita geven en zet tegen de kluisjes deuren van Tom en Bill hoor je Tom en Bill AUW!!! Nickita en Selita liggen helemaal vlak en doen hun jas in hun kluisjes.
Dan zegt Bill vind je dat normaal ofzo?? Tom: jaa vinden jullie dat normaal?? Nickita en Selita: Ja wel bij mensnen die we nie mogen zo als jullie en lopen naar het lokaal.
ze zitten bij geschiedenis.
De leeraar zegt ga maar allemaal op jullie plaatsen zitten we beginnen met de les.
Nickita: zucht Sel wij gaan muziek luisteren hea??
Selita: jaa duhh anders vallen we in slaap
na 20 min vraagt de leeraar aan Nickita wie was de eerste baas van het VOC schip? Nickita: Avrilstein. De leeraar: huh?
Nickita vertelt de hele geschiedenis van Avril en dan op het einde zegt ze zij was de eerste die de Muziek uit vond Selita: ja en nu ik Selita vertelt het hele verhaal van FOB Georg hoort dat en loopt de klas binnen en gaat zitten Selita zegt dan en Nickita is het Zusje van Pete Wentz dan zegt Selita Nickita je bent nog wat vergeten dat ik het nichje van Avil ben Nickita: ow jaa klopt.
Nadat de les was afgelopen liepen ze naar de laaste les want ze hadden maar 2 uur les en de volgende les was Duits Nickita: bleg duits Selita ach zeur niet duits is leuker dan Geschiedenis. Nickita: ja das waar en ze lopen naar binnen Nickita was net 2 seconden binne en wilde net naar achter lopen zegt de leeraar Nickita jij komt voor in te zitten Nickita: WFT ben net binnen en ik mag al voor in de klas zitten
Selita loopt boos verder en gaat zitten dan zegt de leeraar Selita lees deze zin eens voor Selita zegt dan hea wat kan het nie lezen want er zit een boesh boesh voor me Bill: wat heb je tegen me haar? Selita alles want het verpest me uit zicht De leeraar zei nog net op tijd voor Selita voor de zoveelse keer ruzie met Bill krijgt bij duits Selita ga voor hun zitten en hun gaan achter jou zitten en Selita zei je hebt mazzel dat de leeraar me voor was anders had ik je een haal gegeven je bent niet de enigste die nagles heeft en liep naar voren Selita las de zin voor en ging weer muziek luisteren.
dan schreeuwt Nickita: Sel ist gezellig daar?? Selita: nee tis dodelijk saai maar de les is wel bijna afgelopen.
de les was afgelopen en Nickita en Selita rennen de klas uit en zeggen tegen Lisanne wij zijn uit zag net dat de laaste 2 uur uit vallen bij ons Lisanne: Je lult Nickita: nee dat doen we niet kijk maar en wees naar hun klas Lisanne: jullie blijven toch wel hier hea in de pauze anders zit ik met die 2 gekke opgeschepen. Selita: Is goed hoor
Lisanne: thx de pauze was voorbij en Nickita en Selita liepen naar hun kluisjes Bill en Tom wilde Nickita en Selita terug pakken maar dat lukte niet want Selita en Nickita doken meteen weg en zeide whaha lang leven klein zijn en pakte hun spullen er uit en liepen naar buiten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen