MADE BY SOUMOUCH


nick pov

"joe,kevin
lotje en abbie komen morgen zwemmen
ok begrepen dank u"
"Wat om hoelaat "riep joe naar beneden
"om 11uur goed toch"zei je lachend
het was zo duidelijk dat hij op abbie was

Al snel was het de volgende dag en abbie en lotje konden er elk moment zijn. Ik en joepakten onze zwembroeken en wilden ons juist omkleden(kevin had iets te doen vandaag, en hun ouders en kleine broertje gingen naar hun familie voor een week)totdat er werd gebeld.'daar zijn ze zeker, ik ga wel'zei ik maar joe hield me tegen.'ik ga wel liiiiiiiiiiiiiiiieve lieve lieve broertje met een prachtige stem van me.''leuk geprobeert, nee we gaan samen.'zei ik dan maar. we gingen naar de deur en deden open.

'hey jongens'zeiden ze, en abbie gaf me eert een knuffel dan pas joe. lotje gaf joe erst een knuffel en dan mij. het was een heerlijk gevoel. ik wilde haar zelf niet meer loslaten en zo te zien zij mij ook niet, want ze zei er niks over. we stonden daar wel 10 minuten te "huggen", we hadden niet eens door dat joe en abbie weg waren.'komen jullie nog of hoe zit het'zei joe. hij moet ook alles voor me verpesten, maar daar zijn broers zekker voor hé.

Joe Pov. :

'komen jullie nog of hoe zit het'zei ik. nick keek me boos aan maar dan verscheen er een glimlach op z'n gezicht.'oké zoek maar een kamer uit om jullie om te kleden.'zei nick. we gingen allemaal omkleden en 10 minuten later waren ik en nick al klaar dus we zaten al bij het zwembad.'waar blijven ze'vroeg ik. ik zag dat nick iets wou zeggen maar zijn mond viel open.'hallooooo, wat is...' ik keek achter mij en ook mijn mond viel open. het eniste wat ik kon uitbrengen was'wauw' en zo dacht nick er ook over.

abbie kwam naast me zitten en lotje naast nick.
ze keek in m'n ogen. ik wist niet wat ik moest zeggen. ze had zo'n mooi figuur. lotje trouwens ook. voor ik het besefte duwde abbie me in het water. lotje nam haar voorbeeld aan en ook zij duwde nick in het water. we "speelden" in het zwembad wel voor 2 uur en het was al avond. we gingen aan de rand zitten van het zwembad. mijn en nicks benen zaten in het zwembad en abbie en lotje waren voor ons met heel hun lichaam in het water.

lotje pov. :

Ik had nog altijd mijn plan niet uitgevoerd om joe en abbie te koppelen. ik wou het gisteren al doen maar we moesten snel naar het weeshuis. nu hebben we nog 2 uur te gaan voor we terug moeten zijn.
'laten we weer truth or dare spelen'vroeg ik.
'hebben we gister toch al gdn'vroeg nick.'nee, jij hebt dat gister al gedaan.'zei ik iedereen knikten. ik fluisterde in nick oor m'n plannetje van dat ik die 2 wilde koppelen. 'ikke eerst' zei nick.'joe, truth or dare?'


volgende maakt dislikes0you

Reageer (1)

  • xlolx

    hahhaha

    xx c

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen