Ik zie verschillende circus mensen rondlopen.Ze zagen er echt apart, maar goed uit.Nee dat is niet het goede woord.Hoe noem je dat?Ik kan er niet opkomen, maar ik bedoel de 'verkleding' is goed.Zou ik naar binnen lopen?
Ik zet één stap naar voren en dan twee terug.Wat als hij het toch niet was?Of wat als hij het wél was, maar het zou ontkennen dat hij mij kende.
Ik hoor wat vallen en kijk op.Een kist lag gebroken op de grond terwijl ballen wegrolde.Eentje rolde tegen mijn voeten aan.Mijn handen rapen de bal op en bekijk het ding.Mijn ogen richten zich op de persoon die 'hey' riep.
Daar stond hij, de man van de poster.Mijn ogen blijven op hem staren terwijl mijn lichaam verstijfd en mijn benen week lijken te worden.Ik zie dat hij mij ook aanstaart maar dan op me afloopt.Wat moet ik doen?! Gilt een stem in mijn hoofd.Ik werd kwaad op mezelf.Al die tijd heb ik hem gezocht en nu vind ik hem en weet ik niet wat ik moet doen!Mijn benen trilden en ze wilden we rennen.Een bekende glimlach verscheen op het gezicht van de man en legde zijn handen om de bal heen.'A-alsjeblieft!' Piep ik en buig mijn hoofd weg en draai me om.Mijn benen hadden de macht overgenomen en maakten de beweging al om weg te rennen.'Hey, wacht'. Klonk de stem weer en voelde een rare hand mijn pols vast pakken.De hand trok me terug en ik zag zijn gezicht weer.Snel keek ik weg.Wat was er met me aan de hand?!
Een hand van vlees tilde mijn hoofd een beetje op zodat ik hem aan zou kijken.Oke, ik zou hem aankijken, glimlachen en controle over mijn lichaam hebben.Tranen welden op.Ik had hem gevonden.Met tranen in mijn ogen keek ik op maar keek toen verbaasd in Sebastian's ogen.
'Sebas-tian?..' Ik wend mijn hoofd af.Het was mijn verbeelding geweest?

Reageer (3)

  • myneverland

    leuk :')
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Mayfly

    Was het haar verbeelding?
    Ah, man =/
    Dan heeft ze helemaal geen flauw idee waar Joker is :x
    Maar die Sebastian is wel vreselijk lief voor haar :3
    Supersnel weer verder!

    xx

    1 decennium geleden
  • Amay95

    SEBASTIAN(L)
    oftewel snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen