"Meen je dat nou?" Mijn mond viel lichtjes open van ongeloof. "Geloof het of niet, maar dit moest ik ook doen van Bill." Zijn stem beklemtoonde het woord 'dit' duidelijk. Mijn ogen gleden langs de etalage van het winkeltje. Ik trok mijn wenkbrauw op bij het zien van de pikante lingeriesetjes die er uitgestald waren. Wat bezielde Bill om zijn broer ertoe te verplichten om samen met mij lingerie te kopen? Voor zover ik wist hadden Bill en ik iets, dus leek het mij logischer dat ik dit samen met hem zou doen. "Bill is gek", mompelde ik uiteindelijk. Tom schoot in de lach, maar hield er meteen mee op toen ik hem strak aankeek. "En ik haat dit mysterieus gedoe." Hij begon zachtjes te gniffelen, nam me bij de hand en trok me mee naar binnen.
"Tom! Wil je me alsjeblieft niet zo aanstaren? Ik word nog bang van je", zei ik toen hij ongevraagd het hokje was binnen gekomen. In zijn hand had hij drie nieuwe setjes die ik van hem moest passen. Ik wist niet precies hoe, maar hij wist duidelijk mijn bh-maat. Of hij was een uitstekende kenner, of hij had stiekem tussen mijn ondergoed zitten snuffelen, of hij had het Bill laten uitzoeken. "Je bent mooi", zei hij bijna onhoorbaar terwijl hij met zijn vinger over mijn heup gleed. Heel even bleven zijn ogen rusten op mijn tattoo. Alweer zou het een moeilijke keuze voor me worden. Ik droeg een verleidelijk zwart setje waarin mijn borsten goed uitkwamen. Eigenlijk zou ik dit soort dingen normaal niet dragen, maar blijkbaar had ik geen andere keuze. Vanuit de spiegel voor me zag ik hoe Tom met zijn tong over zijn lippiercing gleed. Zo te zien waren zijn ogen gefixeerd op mijn borsten. "Tom!" Ik gaf hem een por in zijn zij. Hij keek op en begon te grijnzen. "Sorry", mompelde hij. Verbeeldde ik het me nu of zag ik een rode blos op zijn gladde wangen? Ik zag dat hij zich ongemakkelijk begon te voelen. "Ik ga even, ehm, onderbroeken zoeken", zei hij tenslotte. "Pas jij deze ondertussen maar." Met een laatste blik op mijn lichaam liet hij me weer alleen. Ik zuchtte en maakte het slotje van mijn bh open. Ik paste de setjes een voor een en ik moest toegeven dat ze me best wel stonden. Het was dan ook onmogelijk om te kiezen tussen het felroze setje of het pikzwarte dat Tom gezien had. Na een tiental minuten hoorde ik de zware voetstappen van Tom weer op de gang. "En?" vroeg hij enthousiast terwijl hij alweer ongegeneerd het gordijn opzij schoof zodat alleen zijn hoofd en armen zichtbaar werden. Zo te zien was hij van plan om een paar boxers voor hem en Bill mee te nemen. Ik hield beide setjes voor zijn neus en keek hem vragend aan.
Het was al laat in de namiddag toen we weer naar de auto gingen, waar Josh beleefd de deuren voor ons opende. Ik plaatste de tassen zorgvuldig naast me op de achterbank. Het had Tom veel geld gekost, maar ik moest toegeven dat ik stiekem wel heel opgewonden was door het krijgen van deze nieuwe outfit. Op de terugweg legde Tom zijn nieuwe CD op die hij gekocht had in de platenzaak en ik moest lachen toen hij hevig begon te headbangen op het ritme van de muziek. "Lach je me soms uit?" vroeg Tom toen hij doorhad dat ik naar hem aan het staren was. "Nee hoor." Het kostte me heel veel moeite om me te beheersen.
Ik had nog maar anderhalve stap in huis gezet of ik werd overvallen door een heerlijke geur die onweerstaanbaar was. "Bill? Ben je aan het koken?" Er kwam geen reactie. Gretig snoof ik de geur op. Het water kwam al in mijn mond. Tom sleurde me mee naar de trappen. "Volgens mij moet jij die jurk wel even aandoen voor Bill, vind je niet?" Hij wees even naar de drie zakken die ik nog steeds in mijn hand hield. Toen ik de kamer van Bill en mij wou binnengaan, voelde ik hoe de greep van Tom rond mijn pols versterkte. "Volgens mij is Bill net aan het douchen", fluisterde hij en hij nam me mee naar zijn kamer. "Maar dan kan ik toch evengoed..." Ik maakte mijn zin niet af. Als ik samen met hem zou douchen zou hij mijn jurk al zien en was het geen verrassing meer. Ik sleepte mezelf naar zijn badkamer en plaatste de tassen een voor een op de grond. Ik had nog maar net de deur dichtgedaan toen die alweer opengemaakt werd door Tom. Hij moest echt eens leren kloppen, voor hetzelfde geld stond ik hier compleet naakt voor hem. "Haardroger, stijltang en make-up", mompelde hij toen hij de spullen op de wastafel neerlegde. "Dankje." Ik wachtte tot hij de badkamer verliet en draaide toen de sleutel in het slot om. "Vertrouw je me niet?" riep Tom van achter de deur. Er verscheen een grijns op mijn gezicht en ik was blij dat hij die niet zag. "Je weet maar nooit met jou", zei ik zo sarcastisch mogelijk. Tom was ordelijker dan ik dacht, want alles lag er piekfijn bij. Er was geen enkele vuile onderbroek of sok te vinden. Ik haalde mijn kleedje uit en hing het op aan een van de kasten. Ik nam de twee lingeriesetjes uit het kleine zakje en dacht na welk ik het best zou aandoen. Net zoals ik was ook Tom niet in staat geweest om te kiezen, dus had hij ze maar alle twee meegenomen voor me. Ik trok mijn kleren uit en sprong haastig in de douche. Hoewel ik ernaar verlangde om Bill te zien, kon ik het niet laten om uitgebreid te douchen. Die warme waterstralen waren gewoon te heerlijk op mijn huid.


Ik heb me werkelijk SUF zitten denken vandaag over m'n tweede verhaal...
Verschrikkelijk!
Nu heb ik twee verschillende ideeën, met telkens al een begin en een einde,
Maar probleem, hoe krijg ik alles op papier |: ?

Reageer (6)

  • Cloudburst

    Haha, tja, dat kan alleen ik. (krul)

    1 decennium geleden
  • Glambert

    Super;)

    heel snel verder!!!

    xx C

    1 decennium geleden
  • Finished

    Ooh dit deel was weer veel te snel ten einde. Komt er van als je zo goed schrijft, dan wil ik enkel maar meer en meer en meer.
    En heaa, je dromen zijn niet zo keiraar. Ik droom ook altijd zo, meestal nog erger - behalve over Emiel, die ken ik niet D:.
    Maar goed, heeeeel snel verder gaan!
    Vanavond nog ^^?
    x

    1 decennium geleden
  • MyHero

    omg wat heb ik hier allemaal gebrabbeld Ö
    -schaamt zich dood... -




    ... maar is nog steeds in shock...

    Emiel... bah!

    1 decennium geleden
  • MyHero

    haha Ö naast een of andere Emiel
    OH MY GOD
    EMIEL Ö
    HATE?!
    HAAAAAAAAATTTEE?!
    en jij droomt over hem Ö
    tijdens de vakantie?!
    WAT?!
    ... btw ik was niet in staat om fouten te vinden...
    dus of... je hebt er gene geschreven,
    of ik was niet in staat er te vinden omdat ik te geschokt was omdat je van Emiel hebt gedroomd...
    WAT?!
    EMIEL gewoonweg
    ...
    OH MY GOD...
    je bent gek -punt-



    ... gosh over Emiel dan nog -.-"
    - is er nog steeds niet goed van-
    En nu weet niemand waar ik het over heb, maar GOD
    Ik ben geschokt...
    écht waar...
    verdorie zeg...
    Bill, nee... Tom, nee... EMIEL... ZIJT MAAR ZEKER xD
    --- einde loosheid..

    of toch niet (;
    hah-




    EMIEL dan nog -.-"



    xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen