Ik ga achter Sebastian staan en kijk langs zijn zijde naar de rood harige persoon. Hij gedroeg zich vreemd tegen over Sebastian. Waarschijnlijk konden ze elkaar al. Ik bekijk de acties van de rood harige persoon en het leek wel alsof hij..flirtte met Sebastian? Een kleine gil ontsnapt uit mijn keel wanneer Sebastian me in zijn armen neemt en hoog de lucht in springt. Terwijl hij hard vooruit rent kijk ik naar achteren en zie de rood harige persoon volgen terwijl hij 'Sebby' blijft roepen en rare bewegingen maakt.

Met een harde klap springt Sebastian op de grond, leunt dicht tegen de muur aan en zet mij op de grond neer. 'Zijn we van hem af?' Fluister ik maar word meteen aan de kant getrokken door Sebastian terwijl hij weer de lucht inspringt. Ik kijk om en zie de elektrische boomzaag in de muur, terwijl de roodharige persoon er grijnzend achter staat.Boh, was ik bijna doormidden gezaagd
Terwijl Sebastian sneller gaat rennen kijk ik om me heen en merk, bijna aan de horizon, een overvolle plek op. Het was gevuld met rood wit gestreepte tenten. Ik wijd mijn ogen. Zou Joker daar zijn?

Reageer (1)

  • Mayfly

    Joker?
    Zou ze 'm eindelijk weer zien?
    Hm, ik hoop van wel :33
    Snel verder ! <3

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen