Ik neem het snoei apparaat aan en bekijk het. 'Finni? Hoe werkt dit?' Finni komt weer naar me toegelopen en laat me zien hoe het werkt. Eerst schrok ik ervan toen de tanden van het blad bewogen en van het lawaai, maar nu ging het wel. Tegen het einde van de middag aan zijn Finni en ik klaar en lopen we naar binnen toe waar we tijd hebben om wat te eten.

Ik woon nu al zeker anderhalve maand in Ciel's huis en het was wel, prima. Het was leuk hier. Ik kon goed met de mensen hier in het huis opschieten. De tante van Ciel, Angelina Dalles ofwel Madame Red en Elizabeth Middleford heb ik ook leren kennen.

Zuchtend, op mezelf, zit ik in de woonkamer op de brede vensterbank naar buiten te staren, wachtend op de dag dat ik Joker weer zal zien.
'Lae Yavi.' Ik draai mijn hoofd langzaam weg van het raam en kijk in de ogen van Ciel. 'Ja?' 'Ik neem je mee naar de stad, dus ga je omkleden'. Met een glimlach knik ik dankbaar naar hem en ren naar mijn kamer toe. Ondertussen kon ik zelf wel de jurk aan krijgen en kon ik op hakken lopen.

In de stad lopen Sebastian, Ciel en ik rond. Wat we gingen doen wist ik niet, maar ik bekijk de etalages die ik jaren lang elke dag bekeek en droomde dat ik het kon kopen. 'Lae.' Snel kijk ik op en zie de twee mannen in de ingang van een winkel staan. Ik loop naar ze toe, volg ze naar binnen en het blijkt al snel dat we voor mij naar binnen gaan. Verschillende kleren omsluiten mijn lichaam en verscheidene worden gekocht. Weer buiten bedank ik Ciel, maar hij wuift het weg. Als we over de hoofdstraat lopen zie ik een grote flyer hangen en 'bekijk' het wanneer ik er langs loop. 'Noah's Ark Circus' stond er op. Op een volgende flyer bekijk ik de personen en als ik bijna de personen niet meer kan zien valt me een persoon op. Ik stop met lopen, wacht even en loop dan terug. Terug bij de flyer weet ik het bijna zeker.

Reageer (1)

  • Mayfly

    Wie is het ? :o
    Snel verder ! _O_

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen