Hoofdstuk 4:

...Ja lees maar, je merkt het wel.
Niet in de stemming om een inleiding te maken.

Het weekend ging snel voorbij en het werd een warme zondag avond, toen Taryn me afzette voor de grote witte deur met de blauwe deurpost.
"Nou, dan zie ik je...vrijdag maar weer.." Taryn keek met triest aan. "Tja, tis niet anders." anwoorde ik en zei kusde hem gedag. Ik pakte mijn tas en liep naar door het hek naar de deur van mijn huis. Ik wachtte toch Taryn had omgekeerd en zwaaide hem uit toen hij toeterend de straat uit reed. Ik had geen andere keus dan naar binnen te gaan en ik duwde de deurklink naar beneden.

Toen ik de volgende ochtend op school kwam, leek het een dag als geen ander...
Alleen ik had het gevoel dat ik ging ontploffen. Bij iedere beweging schoot er een pijnlijke scheut door mijn borsten, vooral aan de zijkant, en ik was vreselijk misselijk. Waarom altijd ik? dacht ik. Ik wist wel dat mijn borsten vaker gevoeliger waren als ik ongesteld moest worden, maar dit was een beetje té.
Ik hoorde een schreeuw achter me en draaide me om om te kijken wie er nou weer mijn aandacht wilde. Daar waren mijn vriendinnen: Amandine,Élodie,Coralie en Claire, met daarnaast een groepje jongens,mijn vrienden: Yann,die door iedereen Yahou werd genoemt, Danyl, Kevin, Florian, Cyril en Benjamin, die gewoon Ben of BenJ werd genoemd, anders was het zo lang. Ik liep naar ze toe en probeerde een glimlach op te bouwen. "Lekker weekend gehad?" vroeg Ben. Florian, die zijn armen om Amandine had geslagen, keek hem spottend aan. "Dat zie je toch, kijk dan hoe ze loopt...Arm kind" Iedereen lachte, maar ik sloeg alleen maar naar Florian, en zei verder niks. "Hebben jullie het rooster gezien?" vroegn Kevin. Ik schudde mijn hoofd."Niew rooster? Das toch volgende week pas..?" Iedereen keek me aan alsof ik gek was. "Née joh!!" gilde Amandine, die altijd even hysterish was( of het kwam door de ongewenste sexuele agressie van Florian). Ik haalde mijn schouders op en keek over de schouder van Élodie naar mijn geweldige nieuwe rooster.
De bel ging uiteindelijk en we liep naar onze eerste les, waar ik wonder boven wonder mijn spullen voor had...Wat dus niet gelde voor de rest van mijn 7 uren.

Reageer (3)

  • Fantasse

    ik heb abo op genomen ;3

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    oke ik lees ehct verder

    1 decennium geleden
  • Finished

    verder
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen