Nummer2:
De vorige keer vertelde ik wat er gebeurde toen ik drie dagen overtijd was. Nu gaat het verhaal verder.


[Ik heb het misschien al gezegt, maar Taryn speek je uit als Taar-in, met de klemtoon op Taar xD Niet als Tarein ofzo xD Ik weet niet, maar in het begin zei mijn ma de hele tijd Tarein xD dus ik meld het even (A)]

Mijn leven gaat gewoon door.
Ik was niet echt bang voor het feit dat mijn ongesteldheid uitbleef. Het was vaker gebeurt en ik was inmiddels aan gewent. "Is dat iets ergs?" hoorde ik Taryn vanuit de woonkamer vragen. Ik liep terug en schudde mijn hoofd zo gauw hij mijn gezicht kon zien. "Weet je dat zeker?" vroeg hij door, terwijl hij met de theedoek frummelde. Ik glimlachte gerustellend naar hem. "No worrys schat. Gebeurt wel vaker". Ik wuifde achteloos zijn zorgen weg met de theedoek die in uit zijn handen had gepakt. Hij knikte."Als jij het zegt."mompelde hij. "Blijf je eigenlijk hier vannacht of ga je naar huis?" vroeg hij, om over iets te kunnen praten. Ik dacht even na. Ik voelde er niks voor om Taryn op een vrijdag avond alleen thuis te laten, en ik wilde heel graag bij hem blijven, maar ik had eigenlijk beloofd naar huis te gaan. Taryn leek het te zien, want hij zei:" Ga maar lekker naar huis toe joh, ik vermaak me wel." Ik hoorde een lichte teleurstelling in zijn stem. "Dan kan je altijd nog morgen langkomen, toch?" voegde hij eraan toe, gemaakt opgewekt. Ik grijnsde. "Ik laat jou echt niet alleen op een vrijdag avond! Dan je alleen uit enzo, wie weet wat je allemaal tegenkomt" en met die woorden en een spottendre grijns pakte ik Taryns nieuwe huistelefoon waar hij zo trots op was en toetste het nummer van thuis in. Ik zag Taryns ogen opgewekt glinsteren toen mijn moeder opnam.
"Met Inge" hoorde ik aan de andere kant van de lijn. "Hoi!" antwoordde ik vrolijk. "Met mij.."Ik hoorde mijn moeder zachtjes grinniken. "Kijjk nou! Mijn verloren dochter" Ik voelde me een beetje schuldig, ookal wist ik dat ze een grapje maakte. Ze had gelijk, sinds Taryn het huis was was ik bijna alleen nog maar bij hem. "Nou, ik leef nog hoor..Zeg man...Vind je het erg als ik hier blijf? Het is toch vrijdagavond en morgen is het weekend en.."Verder kwam ik niet."Het is goed schat"Antwoorde mijn moeder lief. "Ik ist wel dat je bij Taryn zou blijven. Ik heb je zusje al in je bed gelegt."Ik glimlachte.Mijn kleune zusje van 10, Femke, sliep atijd in mijn "grotemeisjesbed"als ik bij Taryn was, en ze vond het heerlijk. "Neem je Taryn morgen mee?We gaan naar Isabelle en Jean, hun dochtertje is jarig". Ik verzekerd haar dat ik mijn vriend op een zaterdagmiddig mee zou lsueren naar een kinderpartijtje en hin toen op. "Wie is er jarig?!" hoorde in Taryn vanuit de badkamer roepen. "Mijn buurmeisje" antwoordde ik en liep naar de badkamer. Taryn stond aan het kleine wasbakje zijn tanden te poetsen. "En jij mag lekker mee, leuk hea?" grinnikte ik. Taryn haald zijn schouders op, want hij kon geen woord uitbrengen. Ik verbaasde me over de tijd die het inmiddels was. Mijn horloge van Dior, die ik voor mijn verjaardag van Taryn had gekregen, gaf al tien over half elf aan. "Wil je nog film kijken of zullen we onder de wol kruipen?" vroeg Taryn nadat hij zijn tandenpasta in de wasbak had gespuugd. Hij haalde een natte handdoek over zijn gezicht en trok zijn shirt over zijn hoofd. Ik haalde mijn schouders op en bestuurdeerde mijn zwarte haar dat in pijpenkrullen op mijn schouders vielen en draaide sommige uitgezakte krullen om mijn vinger. "Heb je nog wat leuks?" vroeg ik. Ik wachtte niet op een antwoord en liep naar de gang om mijn tas te pakken. Toen ik terug kwam was Taryn al in zijn pyama. Hij had de irritante gewoontje om alleen in zijn trainingsbroek te slapen. Hij stond voor de tv en zocht wat in zijn DVD collectie. "Ik ben in de badkamer als je me zoekt."deelde ik mee en sloot de deur acher me. Ik kleede me om en poetste mijn tanden. Toen ik na een kleine 10 minuten weer naar buiten kwam, had Taryn een film gevonden, een dikke deken op de bank gegooit en twee glazen drinken ingeschroken. Hij stand voor de tv en controleerde dingetjes aan zijn afstandbediening. Ik liep naar hem toe om hem een kus te geven. Hij glimlachte naar me. Ik kroop om de bank onder de deken en wachtte tot Taryn met zijn frummeltjes klaar was. Hij kwam naar me zitten en sloeg zijn armen om me heen. "Ik ben blij dat je bent gebleven. Ik had me maar verveelt zonder jou". Ik glimlachte en keek in zijn ogen. "Ik hou van je" fluisterde hij toen de film begon. Ik zuchtte gelukkig en kroop dichter tegen hem aan. Na een tijdje ging ik op in de film en vegat mijn overtijd en mijn buikpijn.

Reageer (2)

  • Fantasse

    zo mooi, ik ga veder lezen ;3

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    de leifde is zo mooi!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen