Nummer1:
Hoe begon het? Wat voelde ik? Wat dacht ik? Hoe reageerde hij?
Deze vragen beantwoord in deze quizlet...

Het was een donkere maar warme vrijdag avond en ik stond voor open raam sterren te kijken. Het was een uur of acht en ik hoorde Taryn in de keuken met de borden rommelen. In zijn gloednieuwe appartement was hij een groentje op het gebied van zelfstandig leven en hij kon niks vinden en zijn kleine keukentje. Ik was de hele dag al chagareinig en ik vertikte het om hem een handje te helpen. Ik staarde naar de sterren en zocht de maan, maar die was nergens te bekennen. Het gerommel met de borden was gestaakt en ik hoorde Taryn de woonkamer insluipen, maar ik deed net of ik hem niet hoorde. Toen die achter me stond sloeg hij zijn sterke armen om me heen en trok me dicht tegen zich aan. Dat deed hij wel vaker, en ik voelde een stroom van een veilig gevoel over mijn lichaam lopen, die overging in een geweldige pijn in mijn onderbuik, waar Taryn me vast had. "Godver!" schold ik.Ik sloeg zijn armen weg en kromp in elkaar. "Shit, sorry wat deed ik?!" Taryn trok me omhoog en liep met me naar de bank. Hij keek oprecht bezorgd in mijn ogen. "Sorry" zei hij nog een keer en kuste me op mijn voorhoofd. "Was jij niet" ik met opéén geklemde kaken om de pijn te verdrijven, maar vooral om hem niet de huid vol te schelden. Taryn leek niet helemaal overtuigd, maar ik glimlachte naar hem en kuste hem zachtjes. "Leeft de keuken nog?" vroeg ik hem plagend, om zijn gedachten ergens anders op te vestigen. Taryn grijnsde en ik kreeg het warm van binnen. Wat was het toch een schatje. Taryn was voor zijn leefdtijd vrij groot en sterk. Hij had stevige armen van het vele basketbal spelen met zijn vrienden. Zijn lichaam was bedekt met sproeten, waardoor zijn grijns een jongensachtige trek kreeg. Zijn ogen waren olijf-groen met een bruine kern en gingen schuil achter half lang licht golvend zwart haar, dat met behulp van gel alle kanten op stond. Mijn vriendinnen pesten hem met zijn haarmodel, maar ik vond het hem schattig staan. Als Taryn glimlachte, leek het of al mijn problemen als sneeuw voor de zon verdwenen, alleen was mijn zon niet groot en geel, maar groot en bedekt met sproeten...
"De keuken maakt het prima" grinnikte hij en stak zijn hand naar me uit. "Kom maar kijken" Ik stond op, maar ging niet met hem mee. Taryn draaide zich om en zond me de meest sexy blik die ik ooit van hem had gezien. Hij kneep zijn ogen tot spleetjes en zijn rechtermondhoek krulde op tot een scheve kwajongensgrijns. Ik grinnikte en liep naar hem toe. "Eerst een kus.." gebood ik hem alsof het een straf was, terwijl ik wist dat hij het maar al te graag deed. Taryn liet het hem ook geen twee keer zeggen. Hij trok me naar zich toe en bedolf mijn hele gezicht onder de kleffe zoenen."Taryn!" giegelde ik en probeerde zijn adem uit mijn nek te krijgen. Lachend trok hij me mee naar de keuken. De tafel was netjes gedekt en op de borden lag iets wat voor mij door moest gaan voor iets eetbaars. Taryn keek me trots aan, maar die blik veranderde snel in een beetje gekweste grimgras bij het zien hoe verbaasd ik was. "Nou zeg. Je kijkt alsof ik nooit kook" Hij liep heen en weer om zich bezig te houden en haalde een doekje over het aanrecht. Ik besloot hem wakker te maken uit zijn onwaarschijnlijkte huismandroom. "Taryn, je kookt nooit" Ik liep een stukje verder de keuken in en liet me tegen het aanrecht leunen. Taryn draaide zich met een ruk om en stootte daarbij een glas om. "Oh fuck" mompelde hij en schoof de scherven de gootsteen in. Ik grinnikte geluidsloos en verstopte mijn gezicht hoofdschuddend achter mijn haren, zodat hij me niet zou zien lachen. Taryn staarde me even spottend aan."Stil, niet grappig" snauwde hij, maar ik wist dat hij het niet meende. Ik keek Taryn verontschuldigend glimlachend aan om te kijken of hij misschien een kus nodig had om het goed te maken,maar hij glimlachte alweer."Kom joh, eten...Aanschouw mijn kookkunst!" Ik grinnikte en schoof aan.
Na het eten ruimde ik in een record tempo de keuken op, nog voor Taryn de kans had gehad om me te helpen. Hij gaf het uiteindelijk op en ging op de bank zitten, maar daarvoor had ik hem toch wel 3 keer de keuken uit moeten jagen. Ik droogde mijn handen af aan en theedoek en gooide hem op de bank naast Taryn voordat ik op zijn schoot plofte. Hij bewoog niet eens."Wat is er?"" vroeg ik hem en keek hem bezorgd aan. Taryn leek wakker te schrikken uit zijn overpeinzingen. "Niks niks, ik moest ff ergens aan denken.." Ik vertrouwde het niet. "waaraan?" vroeg ik dan ook. Taryn schudde zijn hoofd, maar ik bleef doorzeuren. "Nee, ik zat te denken of je misschien nog een toetje wilde- toen hij dat zei keek hij me even schuldbewust aan- maar je bent waarschijnlijk al ongesteld..Dus..." Ik keek hem even grijnzend aan, maar toen schrok ik. Shit. Hij had gelijk. Ik moest ongesteld zijn. De hoeveelste was het? Ik stond met een ruk op, niet merkend dat ik mijn hand op een verkeerde plek had gezet en Taryn kreunde zachtjes. Ik liep naar de kalender.
Fuck.
Ik was al drie dagen overtijd.

Reageer (3)

  • Fantasse

    ik ga veder lezen ;3 supermooi geschreven.

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    ooooooh wat erg.....
    ik ga verder

    1 decennium geleden
  • tamaratjuh

    verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen