Foto bij Chapter 2. Guitar play

Justins pov:

'Hallo, met Justin Bieber,' zeg ik in de telefoon. Aan de andere kant hoor ik een zware mannenstem. 'Ik zou graag achter de precieze locatie komen, waarop Mystery haar filmpjes heeft geplaatst.' De mannenstem mompelt iets. 'Maar ik moet erachter komen! Hallo? Haloooooooo??' Opgehangen. Zuchtend val ik neer op mijn bank. Youtube wil niets los laten vanwege "privacy". Dan schiet ik overeind. Misschien heeft Usher nog een paar contacten.

Ik loop een grote studio binnen. 'Jij moet Justin zijn,' zegt een klein mannetje. Ik knik. 'Kom maar mee.' Ik loop naar een ruimte. 'Oké, wat heb je al gedaan om Mystery te vinden,' zegt het mannetje. 'Mailtje gestuurd, reacties geplaatst en contact opgenomen met youtube,' som ik op. 'dan gaan we de video ontleden,' zegt het mannetje met twinkelende oogjes. Ik kijk hem raar aan. Hij gaat achter een computer met een gigantisch scherm zitten. Daar staat het filmpje van Mystery. 'Oké, we maken het filmpje eerst wat lichter.' Het mannetje draait aan een paar knoppen en er komt meer licht in het beeld. 'Nu zouden we haar hoofd moeten zien als we inzoomen.' Opeens komt haar hoofd heel dicht bij. Het mannetje draait aan nog een paar knoppen, en dan word het beeld beter zichtbaar. 'Shit,' mompel ik. 'Ze zijn slim,' zegt het mannetje. Mystery draagt een wit masker.

??? pov:

Ik pak mijn gitaar en begin hem te stemmen. 'Heb je een nieuw nummer bedacht?' vraagt Wayne. Ik knik. Het lampje van de camera gaat weer branden, en ik begin met spelen. Als ik klaar ben pak ik het bandje uit de camera. Ik zwaai naar Wayne en loop naar huis. Thuis log ik in op youtube, en zet het filmpje online. Daarna check ik mijn inbox. Ik heb een berichtje van iemand die kidrauhl heet. Ik open het berichtje.

Hi Mystery,
Ik ben Justin Bieber. Waarschijnlijk ken je me wel. Ik wil er graag achterkomen wie je bent. Ik zou je graag willen ontmoeten. Zeg maar wanneer het jouw uitkomt.
Gr JB


Ik grinnik even, en doe dan mijn computer uit. Een paar van onze honden komen naar me toe gelopen. Ik pak een paar riemen, en ga de honden uitlaten. Misschien ga ik die JB nog wel opzoeken.

Reageer (2)

  • MissAaliyah

    O, laat maar vet stoer: ??? pov. hahaha

    1 decennium geleden
  • SummerLove

    whoe meisie i love it net zo veel als je andere story yeaah snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen