Deel 42 hierzo van The Perfect Match!
Reacties bitte!
veel Plezier!!!!
(K)(K) xliessjjuhx

En toen?
Jaily: oh, als je dat vind. Ik ben benieuwd of Rachel al met mn vader heeft gepraat. Overmorgen moet ik al namelijk weg.
Tom: van mij mag je ook langer blijven, hoor. Maar ik moet dan wel sporten en ik moet weer terug naar mn moeder. Moet je anders even op msn kijken of ze online is?
Jaily: als het kan, graag. Ik denk dat ze wel online zal zijn. Als ze niet bij Bill is
Tom: *zet de computer aan* ga je gang
Jaily: dankjewel *start msn op en ziet dat Rachel online is* Hooii Meissie(L)
Rachel: Heeeyy
Jaily: hoe gaat het met je???
Rachel: goed, en met jou?? Al een beetje beter??
Jaily: jahoor. Stukke beter , nu. En heb je al met papa gepraat??
Rachel: ja. We kunnen vanaf zaterdag bij hem terecht. Als jij bij Tom wegmoet. Hoe gaat het daarzo eigenlijk??
Jaily: okeey, ben blij dat we bij hem terecht kunnen. En hier gaat het wel goed. Heb net te horen gekregen dat Tom me leuk vindt. Dus mijn dag kan vandaag niet meer stuk. Ik kan het alleen nog niet geloven. Maar hij heeft het echt gezegd. Marya is me zelfs nog komen zoeken omdat ik in het park was.
Rachel: okeeeyy, Rico had me nog gebeld vanochtend voor schooltijd. Om te vragen waar je was. Wat had hij van je nodig??
Jaily: oh, nou hij wou mijn liefde. En toen hebben ik en Tom hem wijs gemaakt dat wij iets met elkaar hadden. Hij begon Tom zelfs te bedreigen met een mes…
Rachel: okeey, en toen
Jaily: …toen gingen ze vechten en ik heb het mes van de grond gepakt en naar Rico toegelopen. Ik zei dat hij mij, mn vrienden en mn familie nu voortaan met rust moest laten of dat hij zich achterover in het drijfzand moest laten vallen
Rachel: en wat koos hij??
Jaily: hij zei dat als hij mijn liefde toch niet meer kon krijgen, dat zn leven geen zin meer had. En niets liever deed, dan zich naar achteren te laten vallen en verdrinken in het drijfzand. En dit alles is dus MIJN schuld.
Rachel: hij heeft er zelf ook voor gekozen. Dus het is niet helemaal jouw schuld.
Jaily: maar ik heb hem voor de keuze gesteld. Ik heb hem gedwongen om de keuze te maken. Dus het is ook een deel mijn schuld
Rachel: okeey, daar heb je een punt. Maar maak je er nu maar niet druk om. Ik sta achter je, Tom staat achter je. En nog veel meer mensen.
Jaily: wat nou als de politie zich ermee gaat bemoeien??
Rachel: wij weten jouw kant van het verhaal en wij zullen jou verdedigen. En Rico kan zijn verhaal niet meer doen. Ze ouders en vrienden wisten niet eens dat hij met jou had. Ze wisten niet eens van jouw bestaan af. Dus maak je daar maar geen zorgen om.

REACTIES BITTE! MOET IK VERDER OF NIET???

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen