'Leroy! let op.' roept er iemand. ik doe direct mijn ogen open. ik zit in de klas, hoe kom ik hier? ik kijk naar Rebecca, Silke en Davy. ze zitten kaarsrecht wat ze normaal nooit zouden doen en ze blijven staren naar voor.' jongeman. kijk naar voren.' zegt de leerkracht. ik neem een papiertje en schrijf: Davy wat is er aan de hand. schrijf hieronder wat er gebeurd. ik maak er een bolletje van en gooi het snel naar Davy. hij pakt het en leest het. ik zie dat hij gaat schrijven. ik krijg het papiertje terug." er is niks aan de hand en pleas sla mij niet na de les." staat er op dat papiertje. euh wat betekend dit. de les is ten einde. er komt een meisje naar mij toe. ik ken haar niet.' hey schatje.' zegt ze. ze is wel mooi maar ik zou toch zo niemand krijgen.' euh hey.' zeg ik.' Leroy! jullie kenen de regels. een halve meter van elkaar blijven.' zegt Ria. het meisje kruipt dichter en dichter naar mij. Rebecca komt naar mij toe en zegt' loser.' owkee nu weet ik dat ze jaloers is. Silke komt ook' je bent een hoer' zegt ze tegen het meisje. Davy loopt Silke en Rebecca achterna.' laat ze maar liefie' zegt het meisje. ze stopt een briefje in mijn zak. ze sleurd me mee naar buiten. er komt nog een jonge.' yow' zegt hij.' hey John.' zegt het meisje. al de leerkrachten kijken naar ons.' gaat het nog door?' vraagt John.' jaja. we moeten alleen een jonge kiezen die iedereen afleid.' zegt het meisje. we lopen naar een jonge.' heey jij.' zegt John.' wie ik?' de jongen heeft een veel te grote bril op. net een nerd.' trek je broek af en loop op de speelplaats rond. trek al de aandacht naar jou.' zegt John.' waarom zou ik dat doen?' vraagt hij.' of Leroy geeft u een pak rammel.' zegt John. owkee. dus ik geef veel en graag slagen.' ja of ik sla u.' zeg ik heel twijfelend. de jongen bekijkt mij heel angstig en trekt snel zijn broek af. hij loopt weg. de leraren lopen hem ook achterna.' nu.' zegt het meisje. we lopen naar de stuik en gaan door een opening. ik voel de netels door mijn kleren. ik zie een bloed spoor van ons en zeker van John omdat hij korte mouwen aan heeft. ik gooi er zand over dat ze ons niet kunnen volgen. eindelijk zijn we erdoor. ik neem het briefje uit mijn zak.
hey schatie,
je weet al dat ik onweis veel van je hou en dat ik je nooit meer kwijt wil. het is wel spijtig dat je David had geslagen een week geleden. maarja hij lokte het uit.
x Jennifer x
woow ik begin heel hard na te denken want die film Jennifer's body daar heet die vampier ook Jennifer. ik kijk naar haar mond en zie haar vlijmscherpe hoektanden. mijn hart sloeg een slag over. owkee ze is dat dus. ik kijk ook eens naar de tanden van John. nee die zijn gewoon.' wat gaan we nu doen?' vraag ik.' we kunnen vanalles doen.' zegt Jennifer.' maar we moeten uit de buurt blijven van de school, politie en de leerkrachten.' zegt John. owkee dan gaan we naar Hasselt nu.' zeg ik.' nee want daar loopt de politie.' zegt John. naar de bios dan.' zeg ik.' ja dat kunnen we doen.' zegt John.' ja oke.' zegt Jennifer.' we nemen de bus naar Hasslet en dan gaan we zo naar de bios.' zeg ik.' is goed.' zeggen Jennifer en John tegelijk. in de bus hadden ik en Jennifer een beetje prive.' zeg mij hoe het komt dat je zo een grote hoektanden hebt.' zeg ik op een lieve aardige toon.' dat weet je toch. dat is altijd zo al geweest.' zegt ze.' in haar oor fluister ik.' schatje sorry dat ik dat vroeg en ben jij een vampier?' vraag ik. ze kijkt me aan. we rijden net een tunnel onder. haar ogen blijven oplichten.' ja jij bent het.' zeg ik.' zwijg tegen iedereen. en ik wil jou helemaal niet opzuigen of wat je ook denkt.' zegt ze. ik voelde aan mijn onderste hoektanden. normaal zouden die ook groot moeten zijn. ik probeer mijn arm in een weerwolf vorm te krijgen maar het lukt niet. ik probeer ook die slierten uit mijn lichaam te krijgen maar niks lukt. dat kostuum van spiderman heb ik niet meer dus niks heb ik nog. ik ben een doorsne mens. eindelijk zijn we in Hasselt. we stappen naar de bios. gelukkig is het niet zo ver. in de bios keek ik naar Jennifer. ik zag dat ze het moelijk heeft voor hier te zijn.' kom we pakken daybreakers.' zegt John.ik ging kijken over wat de film gaat. er staat: In 2019 transformeert een virus de meerderheid van de bevolking in vampieren. Deze moeten uitgeroeid worden vooraleer de mensheid helemaal verdwijnt. Een groep vampieren onder leiding van een onderzoek vindt een manier om de mens te redden.
John heeft de tikets al dus. ik haal Jennifer erbij. ze kijkt mij aan met open mond. John komt erbij en zegt' cool he'.' ja heel cool.' zegt Jennifer. we gaan binnen in de zaal. de zaal zit helemaal vol. gelukkig hebben we nog 3 plaatsen bovenaan. de film start ik pak Jennifer's hand vast. ze knijpt er al in. er bloeit een jongen voor ons. ik zie Jennifer al kijken.

Reageer (1)

  • CARAS

    Cool snel verder!! En cara dan??

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen