Iedereen ken wel loverboy's. Hun bijnaam zij:

De perfechte jongen

Ik ga je eens een verhaal vertellen over Lieve ( 13)

Lieve is een heel lief persoon. Maar ze is onzeker. Ze heeft echt een hartje van goud en zou iedereen helpen.
Op een nacht ging Lieve samen met haar beste vriendin, naar een fuif in de buurt. Van wegen haar goed rapport mocht ze gaan van haar ouders maar ze moets voor 1 uur terug thuis zijn. Op de fuif was heel erg plezant waardoor ze toch wel dorst gekregen had. Ze ging naar de bar en wachte tot het aan haar was.
“ Mag ik deze juffrouw iets te drinken bieden? “ vroeg een blonde jongen met donker blauwe ogen
Natuurlijk was Lieve verlegen en knikte met een rozen kleur op haar wangen.

Lieve had een leuke avond achter de rug. Ze had de hele tijd staan dansen met Jurgen de jongen die ze vandaag ontmoeten aan de bar. Ze had haar nog nooit zo goed gevoelt in haar vel!!

3 maanden later

Jurgen had haar 2maand geleden gevraagt of ze met hem wou. Natuurlijk had ze ja gezegt. Hij had haar zoveel geschenken gegeven. Ze was zo verlieft. Tot ze op een dag samen met jurgen Op eenterasje zat. Jurgen keek somber. En ze vroeg wat er is. Hij had schulden bij een vriend en hij eisden geld van hem. Lieve wou alles doen om haar lieve Jurgen te helpen. Ze schrok wel wat ze kost doen om te helpen. Met die vriend van hem wat flirten.

Die avond

De vriend werd aantastelijk bij Lieve en duwde steeds zijn handen weg!
“ Laat me gerust. “ maar de jongen negeerde haar en kwam steeds aan haar borsten. Lieve kon haar tranen niet inhouden om te huilen en de tranen rolde over haar wang.
Tot ze kwaad en verdrietig weg rende waar ze haar vriendje tegen kwam.
“ WAAROM LOOP JIJ WEG???” riep hij kwaad naar der.
“ Ik... kan het niet “ huilde ze door en door
“ Als je van mij houd zou je alles voor me doen!! “ zij hij heel kwaad.
Lieve wist niet wat haar over kwam. Dit was niet de Jurgen die zij kende. Ze rende naar huis, en ze ging alles maar aan haar ouders vertellen.

Als je denkt dat iemand in dezelfde problemen zit praat er over met een volwassen. Want dit is erg!! En let zelf goed voor jezelf!! Het is jouw leven en jouw lichaam!!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen