Vorige keer:
‘We zijn er bijna’, zegt ze met een knipoog naar mij.
‘Waar zijn we bijna?’ vraagt Bill.
‘Dat zie je zo wel’, grijns ik. Ik geef hem een snelle kus en sta recht. Ik loop snel de badkamer binnen voor Bill nog iets kan vragen. Ik doe mijn haar en make-up en ga de badkamer weer uit. Ik neem mijn spullen en ga dan naar de lounge waar iedereen - Bill ook ondertussen - zit. Ik vertel ze dat we in de Gentse Feesten gaan rondlopen. Ik vertel ze ongeveer wat het inhoud en dat ze daar maar moeten zien dat ze iets eten. Er is gelegenheid genoeg en er is een McDonald’s in het centrum van de stad, dus dat zit wel goed. Niet veel later stoppen we op de parking van de Aldi, die momenteel verlaten is vanwege de Gentse Feesten. Het is hier rustig en maar een kwartiertje stappen naar het centrum van de stad. We blijven allemaal samen tot in het centrum. Georg en Gustav gaan direct naar de McDonald’s, Tom en Joke bekijken een kraampje waar ze petten verkopen en ik Bill gaan naar de kermis.
‘Waar gaan we naartoe?’ vraagt Bill.
‘De kermis’, antwoord ik lachend.
‘Leuk’, zegt hij en geeft me een kus op mijn slaap. Ik sla mijn arm om Bill zijn middel en voel hoe hij de zijne om mijn schouders slaat. Zo lopen we op ons gemakje naar de kermis. Eens we daar aankomen, zie ik Bill zijn gezicht samentrekken.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • TearIsland

    super(K)

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    echt zo mooi!!
    en Bill in de G- force ik zie het al voor me!!xD
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen