Vorige keer:
‘Kom, we gaan weer. Dan kunnen zij lekker alleen zijn’, zegt Joke. Ze trekt Tom mee. Mijn bovenbenen worden lichter en ik voel hoe Bill een kus op mijn wang drukt. Ik kijk Bill aan en draai me naar hem toe. Ik ga wat dichter bij hem zitten en zie dat hij hetzelfde doet. Bill zijn ene arm rust op mijn heup, terwijl de andere mijn wang streelt. Hij laat dan zijn arm in mijn nek rusten. Ik neem zijn hoofd vast tussen mijn handen en kijk hem liefdevol aan. Ik kus Bill zachtjes op de mond. Aan zijn reactie, zie ik dat hij dit niet verwacht had, maar hij kus dan toch terug. Mijn mondhoeken krullen wat omhoog wanneer ik gegniffel hoor aan de deur. Vanuit mijn ooghoeken zie ik Joke, Tom en zelfs David staan. Georg en Gustav kijken op van hun playstation. Dit moment is veel te belangrijk om te onderbreken. Bill zijn hand streelt mijn wang, terwijl ik langs zijn lippen lik. Mijn tong glijd handig zijn mond binnen en speelt met zijn tongpiercing. Wat heb ik die gemist. Na de kus kijk ik hem lief aan en fluister ik.
‘Ik heb je gemist’, fluister ik.
‘Ik ook en ik hou van je.’ Ik geef hem nog een snelle kus op zijn mond en zie hoe de rest er ongegeneerd er komt bijzitten.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • TearIsland

    super:D

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    snel verder!!
    ze zijn echt grappig!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen