Vorige keer:
‘Kom jongens, leg je valiezen in de bus. We ontbijten nog snel en vertrekken dan naar Parijs’, zegt David. We stappen op de bus, leggen alles weg, gaan de bus terug af en gaan het hotel terug binnen. We gaan het restaurant binnen en ontbijten. Ik zie Bill, Tom, Georg en Joke bijna omver vallen van de slaap. Als iedereen klaar is, gaan we terug de bus op en vertrekken. Ik ga direct naar de bedden en kruip in mijn bed. Het duurt niet lang of Georg, Bill en Tom komen ook terug af en kruipen in hun bed. Niet veel later hoor ik Georg al snurken. Ik draai me om en zie dat Bill in het bed tegenover me is gekropen.
‘Ah, Georg! Stop met snurken!’ zeg Tom terwijl hij Georg een por geeft. Georg blijft doorsnurken. Al vloekend valt Tom in slaap. Ik voel dat ik bekeken wordt. Ik kijk op en kijk in de prachtigste ogen die ik ooit gezien heb. Minutenlang kijken ik en Bill elkaar aan zonder ook maar één woord te zeggen. Ik voel de vlinders in mijn buik ontwaken en rondfladderen. Ik kan niet langer weerstaan aan de enorme vermoeidheid en val langzaam maar zeker in slaap.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • TearIsland

    super(H)

    1 decennium geleden
  • 1DLOVESME

    Affffffe quiz gwn! Houfaanndeze quizz! <3




    En p.s Fotoo = Lovelyy <3

    Arii ,, X

    1 decennium geleden
  • KimmiKaulitz

    waaaah ben zo blij :D
    alles is trg goed :D
    egt prachtige quiz
    xX

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    echt super!
    ik zie het al voor me!!!
    snel verder meid!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen