Vorige keer:
Bill
Arya loopt de kamer uit. Ik loop achter haar en zie hoe ze tegen Gustav oploopt. Ze gaan in de zetel zitten. Ik zie dan hoe Gustav Arya vastpakt. Ik voel een steek van jaloezie door me heen gaan. Ik ga naast Arya zitten aan de andere kant en geef Gustav een blik van: “het is goed, ga maar”. Gustav laat haar los en staat recht. Ik neem Arya vast en voel hoe ze tegen me aanvalt. Haar lichaam rust nu op mijn borst.
'We komen er wel uit', fluister ik zachtjes in haar oor. Ik voel haar hoofd zachtjes knikken. We blijven zo de hele tijd zitten. Arya vertelde me dat ze geen honger meer had. Gustav verteld wat hij wist aan de andere wanneer die opstaan. Af en toe vragen ze wel eens of het gaat en dan knik ik. Arya beweegt niet. Ik zie haar enkel op en neer gaan. Volgens mij slaapt ze. Een uur of twee gaan voorbij. Opeens zit Arya recht en kijkt ze wat verdwaasd rond. Niemand zegt iets, niemand. Toen ze sliep had ik alles uitgelegd. Alles. Arya zegt niets en laat haar hoofd weer op mijn borst rusten.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • TearIsland

    super(K)

    1 decennium geleden
  • LENKAxBILL

    HANNAH
    YOU MURDER , Ö
    SUPAAH SNEL VERDER!

    <3'

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    super!!
    wel droevig, maar kei schoon!!
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen