Vorige keer:
'Goeie morgen, lieverd', zeg ik, terwijl ik mijn lippen op die van hem druk.
'Goeie morgen', zegt hij, terwijl hij geeuwt. Ik lach even en kijk hem aan. Wat kan hij er 's morgens toch schattig uitzien. Zijn haar in de war, oogjes die maar half opengaan. 'Hoe laat is het?' vraagt hij.
'Elf uur', antwoord ik. Ik hoor hem zuchten. Hij laat zich terug in zijn kussen vallen en sluit zijn ogen. Ik lach en kruip weer tegen hem aan. Dit is het beste gevoel ooit. Dicht tegen je lief aankruipen en dát net zolang je wilt. Ik sluit mijn ogen, geniet en laat mijn hoofd rusten op zijn borst. Even later hoor ik hem terug ronken. Ik giechel even en sta dan recht. Ik druk nog een snelle kus op zijn voorhoofd en doe mijn kamerjas aan. Ik ga naar beneden en zie Gustav al zitten. 'Heb jij de ontbijttafel gemaakt?' vraag ik hem.
'Nee. De kabouters hebben dat gedaan', zegt hij serieus. Ik schiet in de lach. Ik hoor Gustav ook lachen. Wat later ben ik uitgelachen en zit ik samen met Gustav aan tafel.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • xAppelSapje

    super(Y)

    1 decennium geleden
  • TearIsland

    super:D

    1 decennium geleden
  • KimmiKaulitz

    ook een A xD
    en omg sjansaar :O
    ik wou ook naar concert in parijs gaan maar mn ouders vonden het te ver, maar dan als compensatie lieten ze me (net voor mn belangrijkstee exames) naar nijmegen gaan de week ervoor xD LOGICA??
    prachtig quizje :P

    1 decennium geleden
  • Tomsgame

    supah en die foto is supper cutee echt!(K)

    1 decennium geleden
  • Suprrgiirl

    verder is goe!!!(Y)
    ik kan ni wagte tot 14 juli opje quiz maar dan ben ik zelf op vakantie dus kan ik hem ni make:(
    (doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen