Vorige keer:
Ondertussen is het zowat zeven uur. 'Ik heb honger', zegt Bill bedenkelijk. Ik schiet in de lach als ik zijn blik zie en hijzelf kan zijn lach ook moeilijk inhouden. We gaan de kamer uit en zien dat de deur van Tom zijn kamer openstaat. We piepen eens binnen en zien die twee hevig zoenen. Eigenlijk zijn ze elkaar meer aan het aflebberen. We gniffelen even en lopen dan stilletjes naar beneden.
'Ah, net op tijd. Het eten is klaar', zegt Simone. Bill schuift aan tafel en niet veel later zitten ik, Joke, Tom en Gordon ook aan tafel. Gordon vraagt om wat over onszelf te vertellen. Dus Joke en ik vertellen wat over onszelf. Er wordt veel gelachen en ondertussen is het al negen uur. Simone ruimt af.
'Zal ik helpen?' vraag ik haar.
'Nee hoor. Amuseer je maar met Bill', antwoordt ze. Ik zie Bill rechtstaan.
'Gaan we gaan slapen?' grijnst hij. Ik grijns terug.
'Ja, is goed. Ik ben nogal moe', antwoord ik, waarna ik een geeuw. Tom en Joke staan ook op. Ik loop hand in hand met Bill naar boven. Tom en Joke lopen al kussend de kamer binnen. Twee keer raden wat die gaan doen. Ik kijk Bill aan. Hij is gewoon perfect. Ondertussen zijn we de kamer van Bill al binnen. Hij komt voor me staan en plaatst zijn handen naast mijn hoofd tegen de deur. Hij drukt zijn lippen op de mijne. We verliezen onszelf in een hevige tongzoen. Dan voel ik Bill zijn handen onder mijn T-shirt. Voorzichtig doe ik zijn handen weg.
'Wil je nog niet?' vraagt hij.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • HabxFernweh

    'Ik leg nog snel een nieuw maandverband in mijn slipje. Even later komt Bill binnen in zijn boxer en doet hetzelfde.'
    Hier lag ik zo strijk xD
    fijne quiz! x

    1 decennium geleden
  • TearIsland

    super(Y)

    1 decennium geleden
  • Tomsgame

    wel zielig buth supaaaa

    1 decennium geleden
  • mafmensje

    Ach zal hij gehuild hebben???

    1 decennium geleden
  • LENKAxBILL

    HANNAH . ö

    ER MOE x SPANNEDS GEBEURE . ö
    SCHEISSE .. xD

    (puh)

    DE 1STE KEER ALTIJD UITSTLEE PFF .. (baby)

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen