Vorige keer:
Ik zit naast Bill op een stoeltje en kijk hem aan. Bill kijkt rond alsof het de eerste keer is dat hij in de luchthaven zit. Ik kijk terug weg en leg mijn armen over elkaar. Bill lacht.
'Waarom lach je nu?' vraag ik.
'Deze morgen heb je me zitten plagen en nu doe ik net hetzelfde door je te negeren', lacht Bill. Naast mij zit Gustav die zich in het gesprek komt moeien.
'Negeren is niet mooi, Bill', zegt hij op zo'n serieuze toon dat ik in de lach schiet. Bill zelf kan ook zijn lach niet inhouden en even later zitten we daar alledrie te lachen. Tom en Georg komen terug van het snoepwinkeltje en kijken ons raar aan.
'Ah, begrijp je toch niet', beantwoord ik Tom zijn vragend gezicht.
'Heb je een lolly mee?' vraag ik.
'Ja, natuurlijk', antwoordt Tom eigenwijs. Hij geeft me de lolly en geeft Bill zijn Skittles. Ik haal het papiertje eraf en steek de lolly in mijn mond.
'Mag ik ook eens?' vraagt Bill dan. Ik grijns en haal de lolly uit mijn mond, om hem dan in die van Bill steken. 'Dank je', zegt hij. Hij geeft me de lolly terug en drukt een kusje op mijn wang. De tijd gaat snel voorbij en er wordt serieus wat afgelachen. Dan zien we op het scherm dat he vliegtuig is aangekomen. We staan recht en wachten nog even tot we mogen opstappen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • TearIsland

    super(Y)

    1 decennium geleden
  • 1DLOVESME

    10/10 <3 lovelyyyyyy supaah goedd ! Van Arii & Alessia

    1 decennium geleden
  • Tomsgame

    zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo goed(A)xxxx

    1 decennium geleden
  • secretangel

    super

    veel geluk met de examens

    I Love You

    1 decennium geleden
  • billy11

    ok en s6 met je exames(Y)

    je quizen zijn in 2 lettergrepen per-fect(A)

    (doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen