Foto bij Time for a Cross-Talk!

REactie(H)

Tien voor 6!
Wow stress, ik hoefde niet veel make-up op te doen want ik had, door dat ik vampier was, een heel gaf huid, natuurlijk deed ik mijn make-up niet op bij de spiegel dan zou Larissa ook wel raar kijken zo zonder spiegel beeld. Dus ik was zo klaar Larissa zocht wat kleding voor mij bij elkaar, wat van haar wat van mij en volgens mij de schoenen van Vera.
Larissa had haar haar opgestoken en had licht roze oogschaduw opgedaan wat heel mooi stond met haar Donkere haar, ze droeg een paarse jurk met zwarte pumps. Ze zag er heel mooi uit.
Ik, had mijn haar gewoon los met, blauwe oogschaduw en mijn blauwe jurk die ik de vorige keer aan Vera had uitgeleend. Maar het was net of ik een andere jurk aan had want bij mij viel hij toch iets anders, en ik had witte pumps aan. We zagen er allebei geweldig uit. Maar Larissa was nog steeds net nog dat ene haarplukje bezig, wat zijzelf niet goed vond zitten, toen opeens de bel ging en we keken allebei gestrest naar de deur. Ik luisterde en hoorde dat het Edward was en ik liep heel rustig naar de deur, maar voor ik open deed hoorde ik ook Jackson gedachten. Ik deed nu net of ik luisterde met mijn oor door de deur en wenkte Larissa naar mij toe.
Ze kwam hyperhuppelende naar mij toen en we deden open met ze tweeën.
Daar stonden Jackson en Edward allebei met een twinkel in hun ogen.
Ik concentreerde me op geen geachte dus hoorde ook niets.
Nou laten we dan maar gaan zei Edward. Natuurlijk reed ik met Edward mee en Larissa met Jackson, kon ik mooi even Edward uithoren dacht ik bij mezelf.
Ik liep nu naar buiten en keek naar de auto’s die er stonden en keek hoopvol dat Edward naar de aston Martin zou gaan lopen die aan de linke kant stond, ik zag dat Jackson nu naar de Lotus liep en ik keek Edward heel blij aan en hij knikte ik rende er half op af en keek er naar, de zwarte kleur was precies de goede kleur voor die auto, terwijl Larissa nu ook heel blij in de witte Lotus stapte en mij nog even aan keek en lachte.
Nu was het mijn beurt om in te stappen, Edward hield de deur al open.
Edward wist het nog niet maar dit ritje naar de Bioscoop werd meer een kruisverhoor!

Reageer (4)

  • DjDylano

    ASTON MARTIN(H)(H)(H)(H)(H)
    wel een goeie jongen die Edward dat ie de deur voor je open houd;)

    1 decennium geleden
  • blovesr

    (huil)(huil)(huil)ik wil meeee.. kan ik edward zoenen..(hoera)(flower)

    SnellVerderr(yeah)

    1 decennium geleden
  • GreenRanger

    Jipppieee(A)

    SnellVerderr(H)

    1 decennium geleden
  • VeerFanPire

    Awhhhh..(H)

    WAt leifffff

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen