Tijdens de lessen kan Gale zijn hoofd er niet bijhouden. Zijn gedachten hangen nog bij Liam rond.
Hij zou niet zoveel moeten denken aan een jongen die hij nog niet eens een dag kent. Zijn vrienden zijn er ook not amused over, gelukkig hebben ze er vandaag nog niet over gesproken.
Gale hoort dat het onrustig wordt op de gang. Een klasgenoot van Gale, wiens gave door muren heen kijken is, ziet dat iemand met ijskrachten een lokaal aan het bevriezen is.
Liam.
Hij wil opstaan om er heen te snellen, maar dan juist zou iedereen hem en Liam vreemd vinden. Iedereen werd op een cruele manier uitgelokt om vervolgens daarna de krachten onder controle te houden.
“Wegwezen, die freak maakt het steenkoud!” Hoort hij één van de mensen roepen op de gang. Er klinkt gelach in de klas.
“Blijkbaar hebben we een ijsprinses in het eerste jaar” wordt er gegrapt.
Gale houdt het dan niet meer en zegt even naar het toilet te moeten. In werkelijkheid loopt hij de gang door en kijkt hij waar de mensen vandaan komen. Ook voelt Gale het alsmaar kouder worden, het betekent dat hij op het goede spoor is.
Allerlei klasgenoten van Liam vluchten het lokaal uit voor de kou. IJsbloemen beginnen zich weer te vormen op de ruiten van het lokaal.
“Alles oké hier?” Vraagt hij bezorgd. Hij wil Liam eerst zelf de kans geven om controle te krijgen over zijn krachten voordat hij in grijpt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen