Two | Taking care of the intelligence team!
I know.. dit is niet echt een one shot over Jay, maar ook weer wel..


Alexia’s broer Antonio en z’n team zijn al een hele dag onderweg voor een moeilijke zaak en hebben maar amper tijd om te eten waardoor Alexia besluit om naar het politie bureau te gaan en ze te vrassen met heerlijk eten zodat ze even tot rust kunnen komen.

Ik pak de laatste tassen met eten uit de auto waarna ik de deur dicht gooi en de auto op slot doe. Ik vervolg mijn weg het gebouw in en word begroet door Serg. Trudy Platt.. ‘’Well.. If it isn’t the youngest Dawson..’’ glimlacht ze terwijl ze naar mijn handen vol met tassen met eten kijkt. ‘’Did they send you on a food run again?’’ vraagt ze met een opgetrokken wenkbrauw. Ik schud lachend mijn hoofd en vis uit een van de tassen een zakje van Trudy’s favoriete broodjes zaak. Ik loop verder naar de front desk toe en overhandig het zakje aan Trudy.. ‘’Tonio told me they had a tough case, so I decided to surpise them with some food..’’ glimlach ik. Trudy bedankt me voor het broodje en verteld dat ze nog steeds niet terug zijn gekomen maar buzzt me wel in zo dat ik boven alles klaar kan zetten. Ik loop de trap op naar boven en kijk de ruimte rond met de rommelige bureau’s en schud zacht lachend mijn hoofd terwijl ik door loop naar de kantine waar ik alles klaar zet voor dat ze terug komen.

Ik zet net het laatste eten klaar als ik ze met veel kabaal de trap op hoor komen. Ik loop naar de deuropening en leun tegen de deur post aan terwijl ze druk discusierend de vloer betreden en mij niet door hebben. Ik rol mijn ogen en kuch een keer. Ze draaien met z’n alle geschrokken om en kijken me verbaasd aan. ‘’Lexi.. What the hell.. How many times do I need to tell you, not to sneak up to a cop.’’ Moppert Antonio. Ik hou mijn handen hoog. ‘’I didn’t sneak up.. I’ve been standing here for a few minutes now, but non of you guys noticed me..’’ glimlacht ik. ‘’Witch btw.. is some great detective work.. Detective Dawson..'' Zeg ik uitdagend. ''Anyways.. anyone hungry?’’ vervolg ik mezelf waarna er een aantal handen de lucht in gaan. ‘’I’m starving.’’ Zeurt Adam en ik stap opzij.. ‘’Well.. Dig in..’’ glimlach ik waarna Adam en Kevin gevolgd door de rest de kantine in verdwijnen. Antonio komt naar me toe gelopen en knuffelt me. ‘’Thanks babysis.. You didn’t have to do this.’’ Zegt hij gevolgd door een kus op mijn wang voor dat hij zich bij z’n team voegt. Ik glimlach en draai me om naar de groep terwijl ze allemaal wat te eten pakken.

‘’Lex.. Come eat with us?’’ Oppert Hailey dan. ‘’No thanks, I already ate.’’ Antwoord ik dan. ‘’Well at least come sit with us then..’’ oppert ze opnieuw. ‘’Well I would but there is no seat left.’’ En alsof Adam er op zat te wachten schuift hij z’n stoel naar achter met een grote glimlach terwijl hij op z’n benen tikt met zijn handen en Antonio’s dodelijke blik ontwijkt. Ik kijk hem even met samen geknepen ogen aan. ‘’Al right.. I will sit with you guys.’’ Zeg ik dan en loop richting Jay waarna ik op zijn schoot neer plof met mijn blik gericht op Adam. Jay slaat meteen z’n arm om mijn middel heen terwijl hij stiekem een kus in mijn haar drukt en Adam kijkt me met een beledigde blik aan. ‘’I never said that I would sit on your lap Adam.’’ Verdedig ik mezelf en leun tegen Jay’s borst aan terwijl iedereen Adam kort uitlacht om z’n mislukte versier poging. Ik nestel me eigen wat meer tegen Jay aan die de grip om mijn middel verstevigd terwijl ik vanuit mijn oog hoeken naar Antonio kijk, die me terug glimlachend en hoopvol aan kijkt.

Antonio weet dat Jay en ik sinds kort een relatie hebben. Jay heeft Antonio beloofd dat hij mij geen pijn zou doen of mijn hart zal breken en dat hij me altijd zal beschermen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen