Foto bij 65. Care. Proof. Litsen.

WST JE DAT in dipje dip ook een rotionde is in het miden van de straat dipje dippweg ??? echt

BEWAKKER POV
Ik vlieg zo het raam uit van de gavengenis ford want ik ben toch wel erg bang geworden van de mensen. En ik kan nu toch vliegn dus. Want ik ben lau want ikpak de de kat vande grond en toen kriebelde het in mijn nek dus nu ben ik lauw. En nu vlieg ik zo over het dorp en ik kan alles goed zien gebeuren ook al is ales in de rook ikben nu lau dus ik kan er gewon door heen kijken want dat kan ik ook nu. Ik vlieg rond en het is ook wel vol verbazing want ik wist eigenlijk helemal niet dat heel het dorp in brand stond want voor dat ik lauw was was ik eigenlijk lang bewust enlos. Omdat brutus de gevaarlijke gevangenis man mij dat aangedan had. En nu is hij ook lauw. Er gaat een flinke orlog aan komen dat kan ik wel voelen aan al mijn lauw zeker nu ik EN BRUTUS ook zo zijn. Dat word nog wat.

SNOESPOES POV
Miauw mauw mauw miauw. En wat gebeurd er nu toch weer alemaal.Van alles weer. Ik trek mijn start tusen mijn benen en ren ervan door. Helemaal door de trappen gang en naar buiten weer terug in het dorp. Want wat dit alemaal is wil ik niet. Mauw mauw.

HUUB POV
Ik ben met de jongen in de kelder gekropen want hij keek alsof we hier moesten zijn dus ik dacht dan zal het wel hier zijn en toen gingen we naar binneden. Ik hoor alemaal jongens maarhet is wel jammer want het is donker dus ik zie helemaal niks, maar dat is mischien ook wel goed want ik heb geen kleren aan dus dan zien ze dat ook niet. Ik vraag “Wie heeft er honger?” en niemand zegt iets en dan valt er een kwart in mijn bol. Ze kunen naturlijk niet praten en die andere jongen ook niet want ze komen uit de kelder!! Natuurlijk kunen ze niet praten dan. Zoals altijd is het gemakelijk te conluderen. maar nu ten zaken want ze heben naturlijk al heel lang niet gegeten. Gelukig heb ik altijd snoepjes bij dusik kan iederen voor zien van de snoep om te eten. Maar dan is het erg en ik schrik! Ik heb die in mijn broekzak ziten en ik heb geen broek! Aan! Wat moeten we nu?! Want nu ziten we hier dan. Nou vraag ik aan de kinderen ‘wat doen julie zo al hier als julie honger heben en niet weg kunen want we ziten hiernog wel even met zijn al?’

COMISARES POV
JA wat is dit nu ik probeerde net te vertellen over de niewe vijant van het verhaal die roy roti! Maar dan slik ik omdatik schrik en zie wie er isbinen gekomen. ‘wat zie je er uit ‘ zeg ik tegen hem en ‘wat is het lang geleden’ en ik snik met tranen over elke wang en dan wil ik haar knufelen want het is mijn vrouw die ik was kwijt gerakt in de oorlog. En dan moet zij ook heel hard huilen en ik kijk om me heen wan t het is vet jenant want maar iedereen kijk zo van huh want niemand kent haar nog naturlijk. “mag ik julie voor stellen aan mijn vrouw?’ en iedereen knikt. Mijn vrou huilt maar schud wel een hand bij iedereen zelfs bij de babies wietske en bram en bij de lerar ook al zegt hij nix terug. En nu moet je zeggen waarom je huilt schatje want we heben veel bij te praten blijkbaar na al die jaar, wel veertien bijna. En dan begind ze te vertelen en ze begind bij vroegre.

Flashback\
VROUW VAN DE COMSIARES POV
~Het is oorlog en mijn man is een politieman en brandweer man in 1. We zwaien onze ouders uit die gaan streiden op de vloot. Dag ouders, reopen we en we zwaien met de handen. Dan roept mijn moeder ‘wacht ik moet nog iet vertellen’ maar ze wil niet zegen wat het is want het is geheim! ‘ kom naar hier zegt ze en ik twijfel even en dan spring ik in de brandingen ik zwem naarde vloot van de oorlog ouders. Ik klim er op en dan in eens is er een harde wint die de storm maakt en het alemaal nog vet ingewikkelt maakt met de hele sitautie. Ik kon niet meer zien waar dip je dip was en sints dien heb ik de comisares mijn man niet meer gezien. Maar ik was wel met mijn moeder op een bood en ze zij ga even zitten want ik moethet je echt vertelen. ik zit en vraag wat dan. Ze zegt ‘ik heb gepraat met schruk dat is een jonge soldaat van de zee en hij heeft een virus gemakt en ik ben voor de proef konijn test gegaan dus ik heb het virus aangeraakt en nu ben ik lauw.” “Lauw? Vraag ik vragent en met een frons. “wat betekent dat ?’ Nou zegt ze en ze legt het uit. “ik kan super held zijn en ik kan in de toekomst kijken.’ En ik heb gezien dat jij over 14 jaar pas weer bij jou man bent maar dat er dan weer een orlog uit gat breken. Er gaan veel doden valen en jij moet dat aan ze gaan vertelen want anders weten ze het niet! Het is heel belangrijk’ en dan moet ze huilen. ‘wat huil JIJ nu weer?’ zeg ik en ze zegt “ ik heb ook gezien dat ik dood ga in deze oorlog en jij gaat ook dood in de volgende oorlog, dus je moet echt op schieten over 14 jaar want voor je het weet ben je dood!” we moeten hard huilen en nu ben ik dus weer bij mijn man.

Weer nu
Comisares POV
Mijn vrou heeft het alemaal verteld en ik snap nu warom ze huilt, dus ik moet ook huilen want het betekend aleen maar meer elende, namelijk meer oorlog veel doden en ZEI!!!! en ik denk het nog niet of ze stord op de grond en in mijn armen gaat ze dood ik snik en huil en de tranen vallen omlaag reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen