Foto bij Chapter 1 / Two Years Later

Ik wil even laten weten dat het een tijdje kan duren voordat ik weer activeer. We gaan momenteel door een moeilijke periode. Mijn opa werd vorig jaar gediagnosticeerd met leukemie. Die leek enkele weken geleden terug onder controle te zijn, maar vandaag, tijdens de bloedcontrole, vertelden ze ons dat hij nu myelodysplasie heeft. Nu beginnen we dus aan een lange weg van het zoeken naar een stamceldonor en daarna een herstel in quarantaine. Ik probeer mijn dagelijkse ritme te behouden en ga dus ook zeker proberen om twee keer in een week te activeren.

Don't be a silent reader!
Vote
Comment
Subscribe


Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Adelia

    Wat al 2 jaar later? Oh nee ze heeft waarschijnlijk super veel mooie moment op Hogwarts gemist... heel mooi geschreven btw!

    5 jaar geleden
  • Teal

    Och jeetje wat heftig zeg! Hoop maar dat alles goed komt, heel veel sterkte gewenst. Kijk maar wanneer je tijd hebt om een stukje te uploaden, tis natuurlijk niet niks wat er nu allemaal gebeurd!

    Leuk stukje, ben heel benieuwd naar wat er verder gaat gebeuren!

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen