Foto bij 1.7

Ashton Fletcher Irwin

Na het gesprek in mijn kleedkamer met Sascha is er niks meer gebeurd. Alleen knuffelen en soms een kus. Zelfs na het optreden en terug in het hotel, ben ik wel met haar mee gegaan en nog wat gedronken. Al ben ik naast haar in bed gekropen en zo in slaap gevallen. Deze keer met haar in mijn armen. Normaal val ik in haar armen in slaap. Waarom ik nu al wakker ben, weet ik niet en kijk ik naar haar. Haar blonde lange haar uitgewaaierd over het kussen, zachte gelaatstrekken, hoge jukbeenderen en ja... Ze heeft het allemaal. Ze zou zelfs een model kunnen zijn. Rondingen op de juiste plaatsen. Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje en maak een foto van haar. Niet dat ik die op Instagram of Twitter kan zetten. Ze is niet mijn vriendin op die manier. Iets wat ik best wil veranderen naar een normale relatie. Weliswaar dat ze mijn beste vriendin is, en tegelijkertijd een fan van onze muziek, maar acht jaar ken ik haar. Altijd in voor een geintje, gevoel voor humor en ze gaat een uitdaging niet uit de weg. Daarom konden we vroeger juist zo goed overweg met elkaar. Acht jaar kennen we elkaar als beste vrienden. Zelfs de paar relaties die ik gehad heb, bleef ik jou zien en niet alleen als een maatje. In die tijd heb ik ook met haar het bed gedeeld. Misschien niet eerlijk maar ze is er altijd voor me. Dat wil ik niet eens missen. Ze kent het leven onderweg, ze is vriendelijk en toch assertief naar de fans toe. Voorlopig gaat ze mee met de tour. Wat inhoudt dat we vandaag nog verder gaan naar New York. En naar haar loft. Even een keer geen hotel voor de verandering.
Doordat ik mijn telefoon vast heb, kijk ik op Twitter. Weer commentaar op Sascha en dat ze mee is gegaan naar mijn hotel. Ze heeft hier zelf een kamer. Als ze zo op mij letten, let dan goed op maar verkoop geen onzin.

@Ashton5SOS
Sascha might be a very close friend but she does have a room to her self. And, honestly, it hurts to see your threats and comment about her when you don't know her in person. She doesn't deserve any of this.

Ik lees het nog een keer na, voor ik het online zet. Ongetwijfeld dat ze er zelf iets over zal zeggen. Natuurlijk krijg ik snel reacties, wordt het geretweet en lopen de 'likes' heel snel op. Ze weten de waarheid ook niet over Sascha en ik wel. Als ik de tijd zie, zet ik snel mijn wekker uit. Douchen, aankleden en dan beneden ontbijten. Straks om acht uur vliegen we naar New York. Snel stap ik onder de douche.

Terug in de kamer, hoor ik een alarm af gaan en komt er net een arm tevoorschijn, die het afzet.
'Goedemorgen,' reageer ik en begin ik me aan te kleden. Gisteravond nog vlug mijn koffer gepakt.
'Morgen,' geeuwt ze half slaperig en komt ze overeind. 'Hoe lang ben jij wakker,' vraagt ze als ze mijn vochtige haar ziet.
Ik trek een shirt, van Marvel, over mijn hoofd. 'Hooguit een kwartiertje. Als je nog wilt douchen moet je opschieten.'
Nu komt ze uit bed en is haar pyjama niks meer dan een slip met een topje. Om met een setje lingerie de badkamer in te gaan.
Ik zie haar koffer staan en maak die open. De eerste jeans die ik pak, lijkt skinny te zijn en met gaten erin. Zwart natuurlijk.
'Ben je bang dat we het anders niet gaan redden,' zegt haar warme doch heldere stem opeens.
'Nee, maar we willen allebei een kop koffie,' reageer ik met een lach en zie ik dat ze een setje van Calvin Klein aan heeft. Normale ondergoed. Iets wat ik eigenlijk net zo verleidelijk vind.
Sascha komt de kamer in en trekt ze de broek aan. Vervolgens een zwart kort topje dat haar buik wat bloot laat. 'Hoe laat gaan we weg?'
Ik kijk op mijn horloge, die ik weer om doe. 'Over drie kwartier.'
'Tijd zat.' Ze verdwijnt terug naar de badkamer. Binnen vijf minuten is ze er weer en met wat make up op. Basic en toch aanwezig. Op een mooie manier.
Zelf doe ik dan net mijn koffer dicht en de riem er omheen vast klik. Zo, klaar om weer het vliegtuig in te stappen. 'Er zijn weer berichten op Twitter,' begin ik zelf. Wat beter is want ze ziet het hoe dan ook toch wel.
'Ik kijk straks wel.' Hoofdschuddend trekt ze lage sokken aan met Vans. Haar jack verdwijnt echter in de koffer en bindt ze een denim blouse om haar middel. 'Klaar,' zegt ze met een hand door haar haren.
'Dan gaan we beneden ontbijten.' Ik pak mijn koffer, en die van haar, om naar beneden te gaan. Commentaar komt er niet en volgt ze mij naar de lift met haar schoudertas. Ik mag al blij zijn om niemand van het team te zien. Anders krijg ik op mijn kop dat ik mijn eigen kamer moet gebruiken. Vanavond na Jimmy Fallon naar de club en morgen op restaurant tocht. Drie restaurants nog wel en een club om af te sluiten. En alleen met haar.

Pas onderweg naar het vliegveld, is Sascha op haar telefoon bezig. Vast op Twitter. Zelf zit ik naast haar met muziek op. Meestal is het wel rustig als we ergens heen gaan. Zeker nu we ook nog eens ons eigen vervoer hebben. Gewoon een stoet van vijf zwarte busjes. Ik kijk op haar profiel en zie dan haar tweet.

@SaschaJohnsonOriginal
Why the negative attitude or hard words when you don't know anything about me? Have you people really forgotten that I know Ashton personal? I know him from high school. If you have nothing better to say, then keep your mouth shut.

Ja, helemaal waar. Al doe ik er niks mee. Ze weet hoe ik er over denk en hoogst waarschijnlijk dat ze mijn tweet gezien heeft.
Voor ik het weet, rijden we het vliegveld op naar het vliegtuig dat voor ons is en doe ik mijn muziek af. 'We stappen zo over,' zeg ik als ik een oortje bij haar uit doe.
'Ja,' glimlacht Sascha kort en doet ze haar muziek af. Net als dat haar oortjes in haar broekzak gaat. 'Heb je veel vandaag?'
'Vanavond Jimmy Fallon, ongetwijfeld nog een paar interviews.' Het busje stopt en gaat de deur open. Ik stap uit en helpt iemand al met de koffers.
Sascha komt achter mij en draait ze haar hoofd wat. 'Zelfs hier nog.' Een zucht kan ze niet verbergen als ze wat gegil hoort bij het hek.
Ik snap de frustraties soms. Op tour is er nauwelijks privacy en worden we altijd gevolgd bij alles dat we doen. Met mijn hand in haar rug, lopen we naar het vliegtuig want onze koffers komen toch wel achter ons aan.
'Zit iedereen?' begint Zop, als we allemaal zitten. 'Mooi,' knikt hij alsof hij iedereen heeft geteld. 'We stijgen zo op. In New York een paar interviews. Ook een interview bij Jimmy Fallon, daarna de soundcheck. Het optreden is vanavond. Even iets dat ik gelijk kwijt wil, we vliegen na vanavond gelijk naar Toronto.'
Daar gaan de plannen om na de show nog naar een club te gaan voor wat te drinken. 'Ik ga morgenavond op restaurant tocht,' geef ik zelf aan. Hij ziet maar hoe hij het doet. Ik zorg wel dat ik op tijd terug ben.
'Restaurant tocht?' Zop kijkt me aan alsof hij een verklaring wilt.
Alleen Luke schudt zijn hoofd licht. 'We eten dus zonder hem. Alweer.' Zijn ogen zeggen echter iets anders en dat hij het wel begrijpt.
Volgens mij wilt hij er soms ook tussenuit en even alles vergeten. 'Ja, je hoorde me wel.' Dan hoor ik mijn telefoon. 'Ik luister wel.' Ten minste, dat is tot ik Sascha's berichtje ziet, dat ze buiten haar eigen loft ook een auto heeft hier. Super. Dus geen busje of taxi nodig. Dan veranderd de sfeer en kunnen we tegelijk opstijgen. 'Dus geen club vanavond.'
Sascha haalt haar schouders op. 'Dan verzinnen we wat anders,' knipoogt ze. 'Aangezien we naar Toronto gaan, ga ik kijken voor wat restaurants.'
Ik lach er vanzelf om. 'Je hebt wel leuke ideeën. Daar was ik zelf niet op gekomen.'
Ze wuift het weg. 'Als je even zoekt, is er altijd wel iets te doen.' Kort kijkt ze op van haar telefoon. 'Een volgende avond, als je binnen wilt blijven...' Sascha buigt zich dichter naar mij toe. 'Een soort verwenavondje met een gezichtsmasker en alles. Je doet mee.'
'O god nee, bewaar me.' Mijn lach zorgt ervoor dat een paar mensen omkijken. Hoewel ik daar eigenlijk helemaal geen probleem mee heb.
Sascha trekt een geëpileerde wenkbrauw op. 'Of als je langer vrij bent, gaan we incognito met de trein ergens naar toe en de toerist uithangen.'
'Dat lijkt me juist heerlijk.' Het zegt wel weer dat ze me echt kent en daar geniet ik van. 'Waar haal je die dingen vandaan?'
'Google, ik ben afgelopen jaar nog met een paar meiden op een fietsvakantie geweest door Australië. Echt enorm gezellig maar ik heb er wel zadelpijn aan over gehouden,' lacht ze zelf. 'Ik laat je die foto's nog wel zien. Staan op mijn Instagram account.'
Ik ga zeker kijken naar haar foto's. 'Wat voor restaurants wilde je heen? Toch geen dure of wel?'
Sascha schudt haar hoofd. 'Nee, ik zoek er een paar die lang niet zo bekend en populair zijn. Daar verwachten ze je nooit dus we gaan er zelf dan snel vandoor voordat je iemand van beveiliging meekrijgt. Dan val je juist meer op.'
Volgens mij, moeten de jongens haar eens beter leren kennen. Ze is net zo erg als mij. Zeker als ik door haar nog eens in de problemen kom. 'Dat is waar,' moet ik bekennen. Het is dat de vlucht niet zo lang duurt anders zou ik haar wel op schoot trekken.
'Ik weet er nog een voor in een hotel en dat we gaan skinny dippen,' fluistert ze in mijn oor.
'Wil je ophouden?' vraag ik haar. Mijn ogen zeggen vast iets anders. 'Straks kom ik door jou nog in de problemen.'
Ze schudt haar hoofd. 'Alleen als je gepakt wordt.'
Oh, die uitdaging staat toch echt nu. 'Weet je wat pas echt jammer is?' Ik buig mijn hoofd naar haar toe. 'Te veel mensen die ik ken, ze zouden het door hebben als ik achter jou aan kom naar het toilet.'
'Zou het?' Twee helderbruine ogen kijken mij aan. 'Daar komen we maar op een manier achter.'

Reageer (1)

  • Malikx

    Hahah ae zijn zo flirterlig zalig!!! Ik wil ze als koppel zo cute

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen