Foto bij 1.3

FYI, geen idee waar deze Urban Outfitters winkel zich bevind.
Het past gewoon bij het hoofdstuk. (;
Enjoy reading.

Sascha Ralina Johnson

Het is toch anders als ik alleen in bed wakker word. Vandaar dat ik roomservice gebeld heb en ben ik op Instagram gaan kijken. Net als Snapchat en Twitter. Zodoende weet dat ik Ashton weer wat online gezet heeft. Zo ook mijn vriendinnen. Gister heb ik zelf nog een foto van ons drieën op Instagram gezet. Waar leuke reacties op zijn gekomen. Toch ook wat berichten die minder zijn maar die negeer ik tegenwoordig.
Nu loop ik in de stad en ga ik shoppen. Eerst met de meiden. Straks iets leuks halen van lingerie. Altijd goed. 'Hier wil ik naar binnen.' Een winkel van Urban Outfitters. Wat echt mijn stijl is.
'Ze hebben soms leuke shirts,' knikt Paige.
Binnen, gaan we weliswaar uit elkaar, maar we kijken nog altijd voor onszelf. Zelf vind ik een leuke, frisse kimono en een paar topjes. Oké, nog een paar leuke jurken. Een zwarte halterjurk trekt mijn aandacht.
'Jij bent Sascha,' zegt een stem.
Ik kijk op om een vrouw te zien van mijn eigen leeftijd. Kleiner dan mij, bruin met rood haar. 'Dat klopt,' bevestig ik.
'Jij hoort toch bij Ashton?' klinkt het wat voorzichtig.
Tevens bespeur ik er wat onzekerheid erin. 'Voor een deel,' lach ik zelf en kijk ik naar mijn vriendinnen. En vooral zijn bedpartner, maar die gedachte spreek ik niet hardop uit. 'Hoezo? Ik doe voor niemand wat zodat je dicht bij hem kan komen.' Dat wil ik toch wel gezegd hebben.
'Nee, dat wil ik niet. Avery, Amelie, Diana en Peyton willen mij er niet eens bij hebben. Ik ben er net bij voor Michael maar...'
'Ho even, schat,' onderbreek ik haar snelle reactie. 'Begin bij het begin. Wie ben je?'
Ze haalt diep adem. 'Candice,' antwoordt ze.
Wacht, de namen. 'En je hoort bij het groepje van Michael,' begrijp ik. Ik ken wel een paar meiden maar veel gaan we niet met elkaar om.
'Ja,' zucht ze diep ongelukkig. 'Maar de anderen willen mij er niet bij hebben terwijl ik eergisteren nog in de club was met Michael.'
Oh gaan ze het nu zo spelen. Ik krijg ze nog wel. 'Wij horen bij Ash maar je mag best met ons omgaan. Niet zo onzeker, als Mike je niet aardig vond, zou je niet bij de groep horen.' Volgens mij kan haar zelfvertrouwen nog wel een boost gebruiken. Ik pak een lange blouse. Oh, met een riem, hoed en schoudertas. Laarsjes eronder en klaar.
'Is dat niet verboden? Ze hebben toch elk hun eigen groepje?' Het lijkt wel alsof ze zich nog schaamt. Dat of het is totaal nieuw voor haar.
'Nee, helemaal niet. Ik ga ook met een paar andere meiden om die bij Calum horen, of Luke. We zijn een familie met zijn allen.' Ik hang de kleding over één arm en pak dan een zwarte hoed. Welke ik opzet. Ja, goed gekeurd.
'Sas, wie is dat?' Nicole komt er bij staan met een vernietigende blik naar de vrouw.
'Dit is Candice, ze is bij Mike welkom maar niet bij zijn groepje,' vertel ik zacht terwijl ik een geruite blouse tegenkom. Altijd goed.
Nicole wordt gelijk milder. 'Wat? Daar gaan de meiden niet over, dat is Mike's keuze. Kom nou.'
Ik haal mijn schouders op. 'Ik heb gezegd dat ze soms best met ons om kan gaan.' Om me dan om te draaien. 'Maar dat er geen misverstanden zijn, als Ash er is, heb ik geen aandacht voor je. Behalve dat, als Mike er is, hoor je bij hem te zijn. Ga gewoon op schoot zitten bij hem. Hij houdt wel van knuffelen.' Ash ook wel, maar niet in een grote groep, weet ik van hem. Bij de kassa reken ik af. Gezien ik een van de oudste ben, en de eerste van Ashtons groep, is waarschijnlijk de reden dat de meeste naar mij komen. 'Ik heb nog wat extra nodig.'
'Ga maar,' verzekert Nicole mij. Alsof ze het nu niet meer erg vindt omdat Candice bij Michael hoort.
Ik knik kort. 'Misschien kunnen we Ash vanavond zien.' Met de tas ga ik naar een lingeriezaak. Eentje die wat duurder is en waar ik de anderen niet zal zien. En rood is je favoriete kleur. Het duurt dan niet lang of ik vind een gave rode setje dat wat doorzichtig is. Eens passen. Als ik het aan heb, maak ik er een foto van.
Dit mis je nu. <3
Dan stuur ik het naar Ashton. Eens zien of hij reageert. Bijtend op mijn lip, zet ik er nog bij in welke lingeriezaak ik ben.
Sexy en goedgekeurd. Ik ben in de buurt, trouwens, maar heb geen tijd, komt het bericht terug van hem.
Jammer. Het is een keer gebeurd dat hij tussendoor wat tijd heeft. Deze keer dus niet. Het lingeriesetje reken ik af. Samen met een rode babydoll en een pin up setje erbij. Daarna in een andere winkel vind ik een gave leren rok met een kanten topje dat laag uitgesneden is. Ja, ik heb zelf een leren jack en hakken eronder.

Terug buiten, merk ik dat een paar fans mij gevonden hebben en foto's maken. Lichtelijk geïrriteerd loop ik door. Ik mag dan bij Ashton horen maar hij is nu niet eens in de buurt. Hij weet zelf dat ik ook nog een leven heb buiten hem om.
'Sascha Johnson?' vraagt een vrouw en heeft ze zelfs een cameraman bij zich. 'Kunnen we een interview met je doen?'
Iets wat ik voor niemand doe. 'Nee,' zeg ik dan ook. 'Anders moet ik ook andere verzoeken accepteren. Er zullen ongetwijfeld vragen over Ash zijn en die ga ik niet beantwoorden.'
'Jammer,' reageert de vrouw en is ze duidelijk teleurgesteld. 'Ook niet voor geld?'
'Nee, ik heb geen prijs. Maar wel mijn eigen waardigheid. Ik stel het op prijs als u aan de kant gaat.'
Wat ze gelukkig doet.
Kom op zeg. Meestal stellen ze eerst normale vragen, maar daarna komen de vragen als; wanneer Ash zijn maagdelijkheid is verloren, aan wie, hoe hij in bed is, hoe groot is hij. Vragen waar ik geen antwoord op ga geven. Van mijn leven niet. En ook niet als ze mij zelfs een miljoen zouden bieden om zulke vragen te beantwoorden. Achter mij hoor ik dat ze iets met de camera man opneemt en verteld dat ik niet bereidt was voor een interview. Zelfs een paar beledigingen over hoe onbeschoft ik was tegen haar. Waardoor ik mijn telefoon pak.

@SaschaJohnsonOriginal
Just because I turned down an interview quite politely, doesn't mean you can accuse me behind my back. Like you can offer me money, hoping I would do it. But the thing is, if I would accept to have 1 interview, I need to do it more often. So that's why I said no. I don't do interviews.

Om er zeker van te zijn, dat ze het bericht zal zien, gebruik ik de naam die op de microfoon stond. Van een radiozender of zo. Weten de fans dat ook gelijk weer. Sommige vragen van de fans beantwoord ik wel maar hun zijn over het algemeen heel wat vriendelijker omdat ze in de buurt van de jongens willen komen. Radiozenders, tv stations en dergelijke, doen het voor de sensatie. Om te vragen hoe het zit met geruchten en hoe het met de 'groupies' staat. God, het kan er zo een zijn die alles juist wil blootstellen aan heel de wereld. Nee dank je, daar pas ik voor. Niet alles wat wij weten, hoeft naar buiten. Persoonlijk ben ik er vanaf het begin en was ik zelfs bevriend met Ashton voordat ze doorbraken als een band. Daarna ben ik voorgesteld aan hun management, tourmanager en alles. Wat het begin is van een soort vriendschap, dat ik min of meer bij het team hoor. Als ik wil, kan ik echt bij alles mee op tour. Het is dat ik nog half een eigen leven wil hebben. Ik glimlach bij het idee dat management mij geld wilde bieden, om het groupie ding te beginnen voor de band. Daar pas ik voor want ik kende de betekenis ervan. Ik ga niet met iedereen naar bed. Alleen met één man en dat is nu al zeven jaar lang Ashton.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen