dit is het laatste en langste hoofdstuk

Groep 8:

Het was richting het einde van het jaar en we gingen veel naar scholen kijken. Damian en ik hadden nog steeds verkering, maar ik was wanhopig dat onze relatie ten einde zou komen. Ik voelde het gewoon!

De eind musical:

We hadden 3 groepen 8 dus we moesten alles een beetje regelen zodat iedereen voor de school kon spelen. Dat was soms best ingewikkeld, maar we zijn er uit gekomen het was wel super leuk. we moesten alleen nog voor de ouders spelen en toen kregen we het eindbal.

bal:

iedereen van groep 8 mocht komen en je mocht in je mooiste outfit en in klasse komen. nou een van mijn vriendinnen was jarig voor die tijd dus ze had een limo geregeld en daar mochten al haar vriendinnen ook in zo eden we naar school, alleen was er 1 teveel. Ik was de kleinste en dus moest ik een beetje verstoppen als er politie kwam....Nou ik kom er nu pas achter dat het een grapje was!!!! Maar het was superleuk op het bal alleen op het einde moest iedereen huilen!

voortgezet:

Damian had een hoger niveau dan ik dus hij moest naar een hogere school toe. Maar toen ging het mis...Ik wilde vaak afspreken maar dat werd minder en minder omdat hij zei dat hij steeds niet kon. Dat vond ik erg jammer....Tot dat....

een keer kwam ik hem tegen en ik vroeg of hij kon afspreken. hij zei ja! we spraken af op zaterdag.

die zaterdag:

Ik zat op hem te wachten omdat ik het zo leuk vond dat hij kwam tot dat ik een berichtje kreeg: Sorry ik maak het uit met je.
mijn moeder vroeg of hij nog wel kwam, ik zei nee. Ze vroeg zich af waarom niet en ik zei at hij het had uit gemaakt. Mijn tranen sprongen in mijn ogen maar ik bleef sterk en zei gewoon oke en of we wel vrienden konden blijven. hij zei dat het goed was......Maar toen.....

mijn buurmeisje zit bij hem op school en ziet hem erg vaak, toen kwam ik haar tegen en ze vertelde me dit: Damian zei dat het leuk was om het uit te maken en is helemaal stoer daarover aan het doen. dat vond ik niet leuk...
tot op de dag van vandaag heb ik hem niet meer gezien maar ik wil zo graag zeggen dat dat echt niet leuk is en ik wil zo graag met hem praten.

Je heb vast gemerkt in het verhaal dat het over mijn ging alleen heb ik andere namen gebruikt. Dit is mijn verhaal.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen