Vorige keer:
Als Bill een arm rond mijn middel doet, schreeuw ik het uit van de pijn.
'Wat is er? Heb ik je pijn gedaan?' vraagt Bill overbezorgd.
'Ik heb waarschijnlijk enkele gekneusde ribben of zo', zeg ik.
'Kom, voorzichtig dan maar', zegt hij. Stapje voor stapje gaan we naar de taxi, die ondertussen al is aangekomen, en rijden terug naar het hotel. Als we aankomen, betaald Bill snel de chauffeur. We rennen snel het hotel binnen en gaan door naar onze kamer. Bill zet me rustig neer op bed en loopt dan naar de badkamer. Even later komt hij terug met isobetadine (ontsmettingsmiddel).
'Je lip bloed terug', zegt hij, als antwoord op mijn vragend gezicht. Hij doet een beetje ontsmettingsmiddel op mijn lip. 'Prikt het?' vraagt hij, als hij mijn gezicht ziet. Hij doet er een klein plakkertje op en geeft er dan een voorzichtig kusje op. Ik glimlach even. 'Aan je ribben – dat was het toch, hè – kan ik niet veel doen', zegt hij.
'Als ik stil blijf liggen, doet het niet erg veel pijn', antwoord ik. Hij glimlacht, drukt een kus op mijn kruin en gaat dan terug naar de badkamer. Ik zit nog steeds op bed wanneer ik hoor kloppen op de deur.
'Ik ga wel', schreeuwt Bill vanuit de badkamer. Bill stormt de badkamer uit met zijn gsm. Hij gaat naar de deur. Ik hoor de deur opengaan, Bill tegen iemand praten en de deur weer sluiten. 'Sluit je ogen', zegt Bill vanuit het gangetje. Ik doe mijn ogen toe. 'Open ze maar weer', zegt hij dan. Ik open mijn ogen en zie...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • TearIsland

    super(Y)

    1 decennium geleden
  • Tomsgame

    soo supah goed alleen deden my rivbben geen pijn onder het zoenen?(K)!

    1 decennium geleden
  • moedervlekje

    super!! hoe kun je eigenlijk zoenen en spelen met een gekneuzde rib?:S

    (doeg)

    1 decennium geleden
  • JustinBiebr

    dit is heel mooi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen